Læs dagbog

Træt af corona

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 21. november 2020 16:40

Jeg er så træt ... Træt af mink og corona og sure mennsker ...
Jeg pjækkede i Torsdags det må jeg indrømme.
For det første kom de to andre i min gruppe ikke og for det andet orkede jeg bare ikke ham den kedelige lærer . Han stresser mig ... han giver bare sådan nogen random opgaver som ikke giver mening ... Ej men altså sidste gang skulle vi sidde og folde papir og tegne små tegninger.

Desværre skal vi have ham mange gange i et nyt fag ... han er altså kedelig ... Nå men det skal jo bare overståes .

Næste uge skal vi have projektledelse . Det bliver vel ok . Nogen fag er jo bare kedelige.

Jeg er også lidt stresset over praktikken. Jeg har sendt en ansøgning nu til en kirke i Herlev hvor der arbejder en som vores leder kender.
Jeg magter slet ikke at tænke på praktik med alt det corona der er nu . Det er jo ikke engang sikkert vi kan komme i praktik hvis det hele lukker ned igen .

Nå men nu vil jeg ud og lave noget mad og hygge lidt med manden har det bare ikke godt for tiden. Er bare bange for det hele og ked af det og stresset .

Sender søde JHN masser af coronafri krammer og tillykke tillykke med din lejlighed. Ja jeg ved du har det mega svært og er stresset og bange . Jeg sender dig de allerbedste tanker.
Ja livet er svært nu .
Pas nu godt på dig selv og husk du er en superstjerne og din lejlighed bliver sikkert rigtig god og støjfri når du først er flyttet.
Knus og tanker fra Mælken

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Jeg er også træt af alt det rod omkring corona, og minister der går af, og så er der det galt og det galt og kritik af dem, der forsøger at skabe en tryg hverdag for os. Ja, det er en svær tid, og jeg ved ikke, hvordan vi kan holde humøret oppe. Jeg prøver at have en så normal hverdag som mulig, og så accepterer jeg mundbind, og hvad der ellers følger med. Ja, men det ER svært.

Det lyder da som en hyggelig lærer, eller ikke, hm. Ja, det skal nok bare overstås, man kan ikke være lige heldig med alle lærere. Forhåbentlig har du også nogle gode nogen? Ja, det er svært at forudsige, om I overhovedet kan komme i praktik, men er det ikke en del af uddannelsen, og hvad vil de gøre, hvis I ikke kan mon? Jeg håber det bedste for dig. Det kunne da være rart at komme lidt ud og væk fra skolen, eller er det lidt lige meget? Måske er det også lidt skræmmende med praktikken. Jeg håber, I finder ud af noget. Måske skal det bare udsættes lidt?

Tak for de gode tanker. Ja, det er skræmmende at skulle flytte, men jeg må jo prøve det af, og hvis det ikke går, så må jeg finde ud af noget andet. Jeg håber, du har ret i, at det bliver godt. :)

Pas også godt på dig selv, min ven! Og hyg dig lidt sammen med din mand og måske med lidt guf? Mange tanker og krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 21. november 2020 18:27