Læs dagbog

Bare træt af det hele

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 24. oktober 2020 07:54

Jeg har vist ikke skrevet dagbog i lang tid har haft travlt med skolen .
Jeg har intet fravær altså udover da jeg i starten var inde og blive testet for corona så det er jo fint nok .
Men det er hårdt det tager alt min energi seriøst. Jeg kæmper virkelig og gør mit bedste hver dag og når jeg så kommer hjem så er jeg brugt og orker ikke så meget mere .
Jeg har lavet alle opgaver og deltager aktivt i timerne så godt jeg kan .

Nu er vi kommet i eksamensgrupper men vi har først eksamen i det nye år, men vi skal arbejde med en organistaion jeg ved ikke helt endnu hvad vi præsist skal . Min gruppe er ok men det er to piger der begge er meget *sådan her skal det bare være * og ikke noget med at vi skal hygge lidt og også have det rart det er lidt surt . Må prøve at lave lidt om på det . Jeg var ellers i en rigtig god studiegruppe før men vi måtte jo ikke selv vælge eksamensgrupper det skulle vores lærer .

Ja og så er der alt det lort med corona. Er sååå træt af det og mundbind og alt det der.
Nu bliver det åbenbart også sådan at vi skal have mundbind på inde på skolen MEN IKKE når vi har undervisning .. ja det giver jo god mening NOT!!!! ... Altså alt det regeringen melder ud hænger bare ikke sammen og der er ingen dokumentation for noget som helst . Det er lidt som om de bare finder på noget sådan random . Ja men vi må jo bare leve med de ting de finder på .

Sender søde JHN masser af krammer og tanker her i denne underlige coronatid. Jeg håber du har det godt og ikke slås for meget med stress og larm . Ja jeg har desværre ikke så meget at byde ind med er dødtræt oven på alt det her med corona og øgede restriktioner.
Jeg sender dig alle de bedste tanker og en gang vild med dans søde ven.
Knus fra Mælken

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det er da flot, at du er godt med på skolen og ikke har fravær. Ros til dig! Ja, man kan nok være uheldig med en gruppe, men måske kan du bløde det lidt op, så det ikke bliver for stramt. Men det er jo også godt, at I får lavet noget, så det også er seriøst. Måske skal du foreslå, at I arbejder virkelig hårdt og så hygger lidt bagefter?

Ja, det er lidt træls med mundbind osv., men jeg tror bare, det er nødvendigt. Og de har jo også Sundhedsstyrelsen med sig, så noget mening giver det forhåbentligt. Vi skal også bære mundbind på værestedet, men ikke når vi sidder, men måske bliver det lavet om, det ved jeg ikke. Jeg er villig til meget for at bevare åbningen.

Kan du passe på dig selv og unde dig selv lidt frihed og forkælelse ind imellem, når der er tid til det. Mange tanker og kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 24. oktober 2020 08:28