Læs dagbog

Om lidt

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 28. januar 2020 11:02

Ja så er begravelsen overstået ... det var hårdt og smukt på samme tid .
Jeg tog derop med min mor og på vej derop ringede en tidligere kollega til mor og spurgte om vi ville følges med dem derop og det gjorde vi så .
Så kom vi op til kirken og udenfor stod datteren og svigersønnen til min reservemor . Hun var klart meget ked af det men glad for vi kom for at sige farvel .
Kirken var næsten helt fyldt og det var jo dejligt at se så mange kom for at sige et sidste farvel .
Efter begravelsen tog vi hjem til mors tidligere kollega for vi orkede ikke at være sammen med mange mennesker og vi kendte jo ikke rigtig nogen . Nå men det var smukt og vi fik sagt godt farvel .

Men nu venter skolen på Mandag ... jeg orker det næsten ikke ... Men jeg har skrevet til vores studievejleder for jeg kan ikke se noget skema klart nok ha ha .. så jeg ville gerne ind i den gruppe og kunne se hvad fag vi starter med og alt det der ... Er belastende man altid skal bede om alting at de ikke bare selv kunne gøre lidt .

Nå men altså jeg tror jeg kommer til at være alene uden min veninde hun skal vist ud og arbejde istedet .

Heldigvis har jeg min mand og det er jeg så taknemlig for vi forstår bare hinanden .

Men jeg er bare træt og hoster lidt igen .. og sover dårligt ... og mit sår bløder ja fedt nok gider ikke mere ...

Ja det er hårdt men det går nok det hele .

Sender en kæmpe krammer til søde JHN ja jeg håber virkelig du finder et super dejligt sted at bo . Ja jeg ved hvor svært det er alt det med at flytte og når man så er mega sensitiv så stresser det extra meget .
Åh ja jeg tænker tit på dig ... får du egentlig set skiskydning ?? ...
Ja jeg sender dig alle de bedste tanker og vi kæmper videre sammen søde ven .
Knus fra Mælken

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Godt at begravelsen er vel overstået. Det kan ofte være en hård omgang. Det er jo aldrig rart, når det var en pludselig død, der kom for tidligt. Men ja, en begravelse kan være smuk på samme tid, og jeg tror også, det kan blive nemmere at komme videre, når den er overstået.

Jeg håber, det kommer til at gå godt på skolen. Det er jo længe, du har været væk, så det bliver nok en omvæltning, men måske er det også meget godt at komme lidt ud og få noget andet at tænke på.

Jeg sender dig mange gode tanker og et stort kram fra jhn. Åh ja, skiskydning for resten, jeg har set lidt på nrk, som jeg har fundet ud af, jeg kan tage, men det er altså ikke det samme som på dansk tv, og det er svært at se, hvad tid det bliver sendt og sådan. Men jo, lidt. :) Pas på dig selv, min ven.

Skrevet af JHN1, 28. januar 2020 18:41