Læs dagbog

Mega træt det er hårdt

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 29. april 2020 19:12

Føj hvor er jeg træt af corona !!! ... Jeg er så træt og jeg orker ikke noget .
Skolen er ok men mega hård ... I denne her uge har vi noget der hedder Storyline ... Vi skal være online fra 9 til omkring kl 15 hver dag og det er mange timer vi skal sidde og arbejde .

Vi er delt op i grupper og skal først sidde og høre et foredrag på ca 2 timer . Så bliver vi sendt i grupperum på Zoom og skal svare på spørgsmål og finde oplysninger om den kristne retning vi nu har . Jeg er i gruppen der følger Erasmus af Rotterdam .
Det er meget spændende men jeg glæder mig til i morgen hvor vores *konference* slutter.

Så er det bare almindelig undervisning igen i næste uge . Men det er hårdt at sidde og være online en hel dag og jeg kan ikke bruge min mikrofon og mit kamera så det er svært at byde ind med noget . Men jeg kan skrive på chatten og i vores dokumenter men det er bare ikke det samme ... og jeg bliver stresset og frusteret .

Jeg har ondt i maven og ondt i hovedet i dag og har lidt næseblod ... men det er bare dum allergi der driller .

Men er det ikke snart slut ??? nej åbenbart ikke og folk mister arbejdet og alt går konkurs ha ha jeg er totalt sortseer .

Nå men jeg vil slappe af ... manden er på arbejde og han har ikke meget at lave for der er jo ingen der flyver nu og han arbejder med dele til fly . Ja men han kommer da ud hver dag ok det gør jeg også til bageren og til Fakta *GGG* .

Sender masser af krammer til søde JHN og jeg håber snart dit værested åbner læste noget med du skulle til møde eller noget . Ja jeg kan ikke koncentrere mig men jeg håber virkelig du har det godt søde ven tænker på dig .
Knus fra Mælken

Kommentarer fra andre brugere

du er bestemt ikke alene med de tanker og frusterationer over denne hverdag vi har fået.
Har selv tre der har fjernundervisning og de er lige så trætte af det. og syntes det er hårdt.
Her håber vi også det snart er slut så vi kan få lov at komme ud igen til skole, sport osv.

Jeg syntes det er hårdt at have tre hjemme får ikke mine pauser som jeg plejer så min hjerne køre bare på højtryk

Skrevet af trofast1, 30. april 2020 08:30