Læs dagbog

Nyt plaster

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 30. januar 2020 13:41

Åhh altså ... mit skodsår vil bare ikke hele og jeg måtte til lægen i morges . Det er på størrelse med en femkrone og det vædsker .
Så nu har sygeplejersken givet mig et nyt slags plaster på der åbenbart skulle arbejde med såret eller noget . Jeg skal så derop igen på Onsdag og jeg må ikke gå i bad jeg skal klatvaske mig ha ha .

Nå men jeg har fået mit skema for skolen og jeg starter igen på Mandag ... puha er lidt nervøs med sådan en ny klasse og alt det der.
Men jeg har været ude og låne den første bog vi skal bruge .. Men *problemet* er bare at tit så bruger de slet ikke de bøger der står i pensum men jeg vil gøre det at ved hver undervisning vil jeg skrive de bøger og sider vi bruger .

Jeg vil da også læse lidt og prøve at komme igang det er bare svært når man sidder helt alene .

Ja men ellers går det jo fint nok udover manden arbejder for meget og han er stresset for nu snakker de om at lave om på overarbejdet så han måske skal arbejde hver 4 weekend og ikke hver 7 ej men altså ... det er ikke fair .

Men jeg skal snart ud og købe lidt ind og så vil jeg slappe af er træt sover så dårligt for tiden.

Sender søde JHN masser af krammer og en mega kage det må vi godt i dag . Ja jeg ved du har det super svært og jeg ville ønske for dig du finder din drømmebolig snart .
He he ja det med skiskydning er svært at finde men jeg så bare noget forleden dag .
Håber du bare har lidt godt i dit liv som feks
M?? .
Men jeg sender dig bare de allerbedste tanker og ja vi må holde ud selvom det er svært .
Knus fra Mælken