Læs dagbog

Stressende

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 31. marts 2020 18:57

Puha har haft organisation det var godt men også lidt stressende. .. først kom jeg ind på der hvor vi skulle have undervisning og så var det lederen af 3K og hun kunne ikke forstå at jeg ikke havde en mikrofon på min computer haha. Nå men der er altså en chat funktion men den kunne hun åbenbart ikke se men det kunne de andre heldigvis .

Nå men vores organisations lærer er rigtig god og sød og lidt sjov . Men hans lyd faldt lidt ud ind i mellem og min forbindelse røg også og så skulle jeg ind igen .. nå men jeg klarede det jo og vi fik fri kl 13.

Der er så heldigvis ingen opgaver lige nu i organisation det er skønt nok men jeg har en opgave i Kristendom som skal afleveres Fredag ... Det er noget med vi skal skrive om de forskellige retninger inden for Kristendommen ... Enten skal vi skrive en artikel eller lave et indlæg til undervisning det er lidt svært ... så det laver jeg i morgen og så Torsdag skal vi have organisation igen.

Men jeg er bare træt .. af det skide corona og alle de problemer og stress hele tiden .

Ja og manden er dødtræt fordi han møder kl 14 og kommer hjem omkring kl 22 ... i denne uge ...

Nå men jeg har købt lidt is og så sidder jeg nu og skriver her og skal også lave rapport om undervisningen .. vi skal jo dokumentere hvad vi har lavet hver dag til undervisningen og så ligge det ind på Intrapol .

Sender søde JHN en is og noget slik og en krammer her må vi godt he he .. Ja jeg ved du har det slemt med alle de ting der er lukket og larmende naboer .. jeg håber snart det hele kommer tilbage igen altså bare ikke de dumme larmende naboer he he.
Knus og tanker fra en træt Mælken

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det må være anderledes at have fjernundervisning, men det lyder som om, du klarer det rigtig fint. Ja, men tekniske problemer, men bare de kan løses, så går det jo. Jeg vil ønske dig god fornøjelse (håber jeg) med opgaverne.

Jeg er også mega træt af corona, lorte virus! Jeg bliver også stresset og ked af det. Jeg håber, det snart er overstået, men vi skal jo nok være tålmodige. Keder du dig derhjemme?

Jeg vil gå i seng, for så kan jeg da sove noget af tiden væk!

TAK for is og slik, jeg nyder det, haha. Ja, her må vi gerne kramme OG spise slik! :) Jeg håber også, at en corona flue vil komme og flyve de larmende naboer væk, haha. Bare lidt væk fra mig, det er fint.

Pas på dig selv, søde ven! Knus og tanker tilbage til dig fra jhn

Skrevet af JHN1, 31. marts 2020 19:10