Læs dagbog

Overanstrengt

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 31. oktober 2020 14:46

Jeg er ikke på toppen . Har bare ondt i kroppen og er træt og NEJ jeg har ikke corona .
Er bare overanstrengt . For meget skole og så troede jeg at jeg skulle slappe af i går men nej vi blev inviteret hjem til mandens tante ...
Altså hun er jo sød nok men hun mener at hendes mening er den eneste rigtige og gud forbyde hvis man siger hende imod ...

I går sagde jeg at jeg skulle til en optiker og så fik jeg en lang historie om en hun kendte der havde haft en dårlig oplevelse der hvor jeg skal hen og bla bla bla ... Ja og mit tøj er heller aldrig godt nok så jeg fik igen noget nyt tøj af hende hun ikke selv kunne passe.
Åh det tager bare på mine kræfter føler hele tiden jeg skal være på vagt når vi er på besøg hos hende . Når man så i forvejen ikke er på toppen så er det hårdt .

Vi var først hjemme kl 23 i går så er smadret i dag og i morgen kommer mor . Så ikke meget ro her i weekenden . Men mor er ok så vi skal bare hygge her .
Men det bliver en hård uge næste uge i skolen.
Jeg skal have noget interview på Mandag med vores retoriklærer og jeg håber bare vi skal sidde og lytte.
Tirsdag og Torsdag skal vi have organistation og ja det er fint nok men jeg bliver bare ør i hovedet fordi det går så stærkt .

Ja men hvis jeg får mere migræne eller noget så overvejer jeg at tage en fridag . Jeg har det også bare sådan at jeg skal passe på mig selv lige nu og med alt det her corona lort ... jeg orker det ikke . Vi skal jo have mundbind på når vi skal ind på skolen og når vi går rundt .

Sender søde JHN mange tanker og jeg krydser så meget fingre for at du snart finder din drømmelejlighed. Ja vi må jo godt drømme he he . Jeg er også stolt af jeg ikke har fravær og passer min skole godt men jeg kan mærke lige nu her at jeg lige skal passe på mig selv .
Jeg håber da at dit værested ikke lukker ned men de gør vist alt for at de ikke skal lukke kritiske funktioner ned nu .
Men jeg tænker på dig søde ven og jeg håber du fik set vild med dans det er du jo glad for .
Sender dig et stykke kage og lidt fred og ro søde ven og tak for dine tanker og hilsner.
Knus fra en lidt træt Mælken

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det er jo et fuldtidsarbejde at studere, så der skal ikke meget til at vælte læsset nogle gange, når man i forvejen er presset. Men hun lyder da også for viderekommende, hende tanten. Godt I ikke ser hende så tit (tror jeg?). Nogle mennesker er bare sådan, og ja, gad vide hvorfor.

Men godt at din mor er stille og rolig at være sammen med, så I bare kan slappe af. Jeg håber, det bliver hyggeligt.

Det lyder som nogle hårde dage i skolen, men hvor er det flot, at du holder ved. Så er det altså også okay at tage en "fridag" ind imellem, hvis du har det skidt på den ene eller anden måde. Ja, du skal nemlig passe på dig selv, så du ikke bukker under. Jeg håber, du vil gøre det, altså passe på dig selv. :) Og det er jo ikke engang en fridag, hvis du er syg!

Tak for dine gode tanker. Jo, jeg ser "Vild med dans", men i går halvdelen af tiden med hørebøffer på, fordi de snakkede SÅ meget nedenunder, og jeg kunne ikke abstrahere fra det. Jeg håber, at vores værested vil forblive åbent, ja, det ville være forfærdeligt ikke at kunne komme derud. Tak for kage, jeg har spist flødeboller i dag, men min veninde C har fødselsdag i dag, og i går havde hun æblekage med til mig på værestedet, en stor portion som røg ned det hele, haha guffe guffe. :)

Pas på dig selv, søde ven! KNus og mange tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 31. oktober 2020 18:41