Læs dagbog

Overstået operation

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 2. april 2019 18:27

Ja jeg er sørme allerede kommet hjem idag ... blev opereret i går ... Det gik bare SÅÅÅ GODT . Ja jeg var slet ikke bange eller stresset eller noget som helst .
Jeg lod dem bare gøre alt det der skulle gøres ..

Jeg blev kørt ned til operationen kl 7:30 og så ventede jeg på kirugen kom og ham der skulle give mig bedøvelsen .
Ja og så fik jeg noget ilt og så sagde ham manden at nu ville han give mig noget bedøvelse ... og så husker jeg intet .. før jeg vågnede inde på opvågningsstuen ..

Ja og så blev jeg senere kørt op på min egen stue og kunne ringe til min mor og manden og det hele .. Ja jeg undrede mig virkelig over hvordan det kunne gå så stærkt ha ha ...
'
Ja jeg er øm nu og dødtræt men jeg er hjemme og er ved godt mod .. lover at skrive mere i morgen ..

Jeg takker mange gange for alt jeres støtte og det gik bare så godt med det hele .

Sender alle en kæmpe krammer og tak for hjælpen igen .. Vi skrives ved senere .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Åh, hvor lyder det bare godt, søde ven! Jeg har været inde og kigge mange gange i dag for at se, om du havde skrevet. :) Jeg er SÅ glad for, at det gik så fint, og at du ikke var bange. Nej, men hvor er det bare godt! Du er så SEJ!!!!

Ja, i vore dage kommer man hurtigt hjem, og det er jo nogle gange meget godt, så man kan komme sig hjemme i trygge omgivelser. Dejligt at du er ved godt mod.

Jeg håber, at du hurtigt bliver helt frisk igen. Pas på med ikke at lave for meget den første tid, ikke. Da jeg blev opereret for galdesten, gik jeg alt for hurtigt i gang med alt muligt, og det var altså ikke godt.

Kan du nu have det rigtig godt og bare hvile dig og lade manden forkæle dig. :) Ja, vi skrives ved, og du får mange tanker og et lille, forsigtigt kram fra jhn :)

Skrevet af JHN1, 2. april 2019 18:40

Tillykke med veloverstået operation 💚

Ja, man fra man er lagt på operationsbordet til man vågner igen, er blot et knips med fingrene 🙂

Skrevet af Anonym, 2. april 2019 18:44

Sikke en god nyhed at stå op til, Mælken :-)

Hvor er det godt, at du ikke var bange eller nervøs og at det hele gik rigtig fint.

Mange tanker :-) Imo

Skrevet af Imozopia, 3. april 2019 07:47

Hvor er det fantastisk at høre:)))) Mælken du er kvindens dag i skysauce:) Jeg sidder og bliver helt rørt, for min mor har selv lige været på hospitalet, og jeg var bare så bange for bedøvelsen, men alt gik fint:) og nu har du overvunde din angst, du er så sej! stor respekt herfra og når man er øm, så må man godt få flødeboller fra Spangsberg he he god bedring med at heale, god weekendt:)

Juze.

Skrevet af juce, 4. april 2019 23:12