Læs dagbog

Afslapning

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 3. november 2018 09:22

Ja jeg vil prøve at slappe af i dag .. og ikke lave noget udover lige at købe lidt ind ...
I går tog jeg ind til byen og satte nogen penge ind fra min sparegris der var helt fyldt.
Men hold nu op et kaos inde i byen ... Cykler og vejarbejde og turister og larm og stress puha ..

Jeg har lyst til juleslik ha ha ... noget marcipan med nougat eller noget andet lækkert ... Ja det er jo nok bare fordi jeg ser det hele tiden når jeg er ude og købe ind .. Ej men jeg køber jo ikke noget .. Er jo mega nærrig ha ha .. har bare lyst til noget lækkert.

Ej det var fedt i går mens jeg var inde i byen så havde manden pudset vinduer og vasket gulv i køkkenet og afrimet fryser ... Det er lækkert han gør så meget herhjemme .

Men han sagde Polakkerne seriøst larmede rigtig meget i går ... Ja velkommen til min verden ha ha .. ej men det er virkelig belastende .. De står ude på svalegangen og ryger og larmer .. og de smider bare deres skodder ned på vejen .. og manden havde været nede i haven i går og kigge og der lå altså over 50 skodder rundt over det hele .. Det kan da ikke være rigtigt at vi for det første aldrig kan åbne vinduerne fordi der stinker af røg og de larmer og for det andet skal vi vel ikke gå og rydde op efter dem . Ja og så kan de altså stå og glo lige ind i vores lejlighed ...
Hvis jeg ligger i sengen kan de faktisk se det og hvis jeg sidder på sofaen og ser tv kan de glo lige ind .. Ja vi må jo leve med gardinerne trukket for når de står udenfor hele tiden .
Men nu overvejer selv manden at snakke med vores nabo om det .. For det er vildt at vi skal gå og samle omkring 20 skodder op hver dag efter de idioter og så alt den larm og røg det er for meget nu .

Nå men i dag skal jeg bare hygge og se netflix med manden måske .. Ja der er jo ikke rigtig nogen lektier til næste uge så det er jo fint nok . Ja gider ikke mere stress nu ..

Vi har også aftalt med min mor at hun kommer her juleaften ... Det skal nok blive hyggeligt . Stille og roligt og vi laver ikke and men kylling og så spiller vi lidt yatzy og gavespil det skal nok blive godt . Jeg skal jo bare ikke sige noget negativt overhovedet for det vil mor jo ikke høre på så det må jeg jo så bare skrive her istedet .

Jeg skal også have fortalt det til mandens tante .. åh altså jeg ved jo ikke om hun regner med vi kommer til hende eller noget men hun siger jo selv hun ikke kan lave mad mere fordi hun har kol ... Ja og seriøst hun ringer aldrig til os det er altid mig der ringer til hende og hun kritiserer alt hvad vi gør .. det gider jeg bare ikke ... Men jeg ringer til hende ind i mellem for mandens skyld .. og hvis hun vil komme her juleaften er hun da velkommen men det tror jeg nu ikke fordi hun ikke kan gå op af trappen he he ... ej jeg er ond ...

Sender søde JHN masser af kage og slik og alt muligt he he .. lokker dig ud i uføre .. Jeg håber det gik godt med din mor i går og at de *rigtige* røg ud af vild med dans ... Ja jeg nåede slet ikke at se tv i går så lidt netflix og spiste lækker mad med manden han havde lavet mad til mig .. en lækker kylling .
Men jeg håber bare du har det godt og har lidt fred og ro i dag også med dine underboer de må bare ikke larme så bliver de sendt langt væk ha ha ...
Pas nu godt på dig selv i dag min ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det er nu sjovt, så gammeldags du er - med sparegris, buskort og hæven penge i Centeret.

Her kører alt over VISA/Dankort og MobilePay.

God lørdag.
Augustha

Skrevet af Augustha2, 3. november 2018 11:38

Hej Mælken

Jeg har også en "sparegris" med en masse mønter i, men jeg synes, det er besværligt at få dem vekslet, så lige nu putter jeg ikke noget i den, haha. Jeg synes da bare, det er hyggeligt med sådan noget.

Jeg sidder og spiser slik, bl.a. sådan nogle konfektsnitter, men jeg har allerede ondt i maven, haha.


Ja, det er da dejligt med manden. Kunne han ikke komme og afrime min fryser også, haha. Er der ikke noget med, at det nærmest er juleaften for ham? :)


Apropos så lyder det hyggeligt, selvom det er svært, at din mor ikke gider høre noget "negativt". Men ja, hvis I kan hygge jer alligevel, så er det jo dejligt. Jeg skal ud til mine forældre i år. :) Jeg ville have det rigtig fint, hvis den irriterende tante ikke kunne komme. :)

Ja, jeg ville altså snakke med nogen om de polakker, for ellers bliver der jo ikke gjort noget ved det. Det er da enormt belastende.


Jo, det gik fint i går, men MIN Thomas røg ud, det er slet ikke i orden, haha. Ja, men sådan er det jo.

Jeg håber også, du får en god weekend med afslapning og lidt guf og god mad! Kan du passe godt på dig selv, min ven. Knus og mange tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 3. november 2018 13:28