Læs dagbog

Sidste fridag

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 5. november 2018 09:56

Ja i dag er sidste fridag øv .. ha ha ...
Jeg er faktisk træt og ikke oplagt til drama pædagogik hvis jeg skal være helt ærlig ...
Synes det er fedt nok vi skal lave noget nyt hver uge men det der med teater det er lidt grænseoverskridende for mig ... Ja og hvis folk presser mig så kan jeg slet ikke ... Jeg prøvede det jo da vi skulle opføre stykket om Jonas .. Puha ...

Ja jeg kan jo ikke sige det til min mor for så bliver hun jo bare sur og skælder ud ... Ja det er sq ærgerligt og jeg skal hele tiden bare være super positiv ... Må heller ikke sige noget om Polakkerne eller bare noget som helst men godt jeg har manden og har depnet hvor jeg kan være helt ærlig .

Nå men en ny uge *truer* ... Ja og jeg har bare lyst til at æde slik og se netflix ... Ja har lyst til en rigtig julefilm ha ha .. Men i aften skal jeg derud hvor vi boede før ... De har en cd med billeder man kan købe hos Adminstrationen og der er åbent i aften ..
Ja så har lovet at tage derud og købe den .

Men seriøst har bare lyst til hygge .. gemme mig under dynen og drømme om nisser og juletræer ha ha jeg er dybt underlig ... Ja og har lyst til julekager så hvem ved hvad der falder i kurven i dag .. jeg må godt .. har lyst til noget med marcipan og nougat ...

Sender masser af krammer til søde JHN og hemmelig shhyyy kage .. hjemmelavet til dig .

Jeg undskylder jeg ikke tog i centeret og blev mast af en masse unger for at se Thomas underholde ha ha .. jeg ved faktisk ikke om han skulle danse eller hvad .. Men ja han virker rigtig sød og nede på jorden .

Ja jeg har det også bare bedst med kontanter .. har haft dankort og det gik helt galt og jeg fik en kæmpe gæld men den er jo helt væk nu takket være mandens hjælp så jeg er bare mest til kontanter he he .

Håber du hyggede dig med Barnaby jeg så en eller anden disney film i går med manden det var hyggeligt .
Hav nu en dejlig dag og husk du er super sej og slik er godt .. hemmelig slik ha ha .