Læs dagbog

I morgen får jeg svar

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 7. juni 2020 18:11

I morgen får jeg svar på om jeg kan gå til eksamen ... puha ..
Jeg føler jeg har gjort alt det jeg skulle men man ved jo aldrig .
Jeg ved jo heller ikke hvilken opgave jeg får til eksamen .. vi skal skrive en opgave med flere fag i men jeg ved ikke noget endnu .
Åh alt for mange tanker det får man jo af at gå her og glo .

Jeg har afleveret min opgave ... men ja selv det var et problem fordi den første afleveringsfrist udløb jo ... Så nu skulle jeg sende min opgave til min religionslærer ... Nå men nu er den afleveret og jeg har siddet oppe hele natten og læst den igennem igen og igen og igen .. og har dokumeteret alt .

Nu skal jeg bare igennem natten og så i morgen er der så eksamensvejledning og uanset hvad så vil jeg lave min eksamensopgave ... men jeg håber jo bare jeg skal op til eksamen ... ja jeg har ingen selvtillid .

Men jeg skriver igen i morgen når jeg ved mere.

Sender kram og kager til søde JHN og ja fred i sindet til os begge . Jeg ved du kæmper lige nu og jeg krydser fingre for dig .
Pas nu på dig selv søde ven.
Knus og tanker fra Mælken

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Jeg vil ønske dig held og lykke med det og håbe, at alt går godt, både med at få tilgang til eksamen og med selve eksamen. Ja, det bliver jo nok en lang nat, inden du får besked, men du kan ikke gøre mere nu i hvert fald.

Det er svært for mange her i corona tiden. Jeg synes også, det har været en svær periode, men nu hvor værestedet er åbent igen, er det lidt nemmere. Kan I ikke snart få rigtig undervisning igen? Måske efter ferien?

Jeg krydser også fingre for dig, og jeg håber det bedste! Mange tanker til dig og kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 7. juni 2020 18:42

heller og lykke med det

Skrevet af Punk3000, 7. juni 2020 23:20