Læs dagbog

Eksamen

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 9. juni 2020 13:56

Ja så er jeg sørme eksamensramt ... Jeg fik min opgave i morges kl 9 .. Var bare så nervøs og har igen ikke sovet så godt .
Men jeg har fået en ok opgave . Jeg skal lave en sammenlignende analyse af Frelsens hær og KFUM. Jeg skal desuden redegøre for frikirker og folkekirkelige organisationers relation til folkekirken .

Ja det er ok .. har faktisk skrevet en artikel om frelsenshær skal bare lige se hvad det var jeg skrev om dengang . Men jo er da nervøs men tager lige dagen i dag og bare skriver en masse stikord .

Men nu vil jeg lidt igang og lave en plan for de næste par dage.

Sender en kæmpe krammer til JHN tak for din støtte selvom du har det skidt det er flot du har overskuddet .
Håber du har lidt ro ellers kommer du bare ind til mig her er næsten helt stille he he . Ej jeg tænker bare på dig søde ven .
Knus og tanker fra Mælken

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det lyder som en spændende opgave. Det klarer du fint! Det er spændende med religion, hvorfor man tror, hvad man tror på og at sammenligne og se, om de ligner hinanden osv. Jeg syntes også, det var spændende, da jeg læste det, men svært. :)

Rigtig meget pøj pøj med det! Jeg glæder mig til at høre om, hvad du finder ud af!

Ja, jeg vil gerne komme og være i din stilhed, haha. Men lige nu er underboerne i haven, så her er stille, og jeg spiser flødeboller og hygger mig. :)

Mange tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 9. juni 2020 14:58