Læs dagbog

Hård tur

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 9. december 2018 14:31

Det var en hård tur til Tyskland i går. Vi stod op kl 5 for at spise lidt morgenmad inden vi skulle afsted . Lidt i syv tog vi så bussen hjemmefra . Den var bare lidt forsinket et par minutter .. men det betød så at da vi kom til stationen var vi lige ved ikke at nå stoget det var kun fordi der var en mand der også skulle med vi nåede det pyha . Nå men så kom vi til Valby og havde god tid inden bussen til Tyskland kom .
Turen ned til færgen gik jo fint nok med flere stop undervejs for at samle andre op ja bussen var helt fyldt og det var en dobbeltdækker bus og jeg sad nedunder over for manden det var fint nok . Der var jo faste pladser.
Sejlturen gik også fint den tager jo kun 45 minutter .

Nå men så kom vi til Tyskland og fik at vide at vi skulle køre til noget der hedder Burg og i Fleggaard der og shoppe . Det var også fint nok men der var jo sygt mange mennesker i den forretning … Det var jo Lørdag og det er jul og folk har jo næsten lige fået penge ej men seriøst jeg blev næsten dårlig fordi der var så mange mennesker. Nå men altså vi fik købt lidt juleslik og nogen andre ting og stod i kø og det hele pyha .

Så kørte vi så videre til Lubeck . Vi kunne så ikke parkere der hvor de plejer at holde fordi der var så mange busser .. Jeg har seriøst aldrig set så mange busser et sted før .. Nå men jeg tænkte det var fint nok og vi vidste godt hvor bussen holdt og alt det der … (men jeg tog godt nok fejl.)

Nå men så gik vi jo op i byen og på vejen fandt vi en pladeforretning vi altid går ind i og så købte vi lidt blandet musik det var dejligt nok . Det er sådan en hyggelig forretning med LP og alt muligt og en rigtig sød ejer der har den .
Bagefter gik vi op til den kineser vi kender og fik dejlig mad og fik varmen for det var lidt koldt udenfor og det regnede .
Senere gik vi så ud og gik rundt i byen og hyggede og kiggede på julemarkedet og det var hyggeligt selvom der var alt for mange mennsker . Ja men vi gik også lidt ud på sidegaderne hvor der ikke var så mange mennesker. Vi købte også nogen brændte mandler og lidt gløgg.
Så gik vi ned mod havnen og vi fandet en rigtig hyggelig cafe/bar hvor manden fik en øl og jeg fik en sodavand.

Så ville vi gå ned til bussen... Ej og så gik det bare helt galt … Vi gik åbenbart en helt forkert vej .. og pludselig var vi et sted vi slet ikke kendte og tiden var kort inden bussen skulle køre … Vi gik helt i panik begge to ,, Jeg har aldrig oplevet noget lignende vi løbe rundt og græd og stressede og mobilen viste ikke hvor vi skulle hen eller noget som helst … totalt stress og kaos .. Ja og jeg løb og jeg hyperventilerede nærmest og jeg vred totalt om på min ene fod da jeg skulle over en vej og trådte ned i et hul men det var ligemeget jeg skulle bare løbe efter manden.
Endelig fandt vi så nogen søde mennesker der kunne fortælle os hvor vi skulle hen men der var langt og meget kort tid så vi løb alt hvad vi kunne ..
Pludselig kunne jeg se busserne holde ovre på den anden side og så var det ellers bare med at løbe over for rødt ha ha og med ca 5 igen nåede vi bussen … Jeg har seriøst aldrig været så glad for at se en bus ha ha .. Ej men jeg var bare helt ødelagt da vi kom ind i bussen . Men der var sørme nogen der kom efter os … de var også faret vild …

Nå men altså vi kom hjem omkring midnat og jeg var helt udmattet og havde virkelig ondt i min fod og den var rigtig hævet og lidt blå i det .. Men jeg lagde mig bare ned og sov .. jeg kunne ikke mere … det var jo også en 5-6 timers køretur hjem i en varm overfyldt bus og så lige en sejltur også .

Men nu slapper jeg af og har hygget med manden i dag og har sovet rigtig meget er helt færdig og min fod er virkelig øm av av .

Jeg havde overvejet en pjækkedag i morgen … Jeg magter ikke at gå ret langt har ondt i foden og jeg er helt smadret men må se hvordan jeg har det i morgen .

Sender søde JHN masser af krammer og kage .. tænkte på dig i går tror det var godt du ikke var med he he .. der var alt alt alt for mange mennesker og larm og så alt det stress med at nå bussen .
Men du ville måske have nydt maden og juleslikket he he .
Jeg håber bare du har det godt og du ikke stresser alt for meget over larmen omkring dig ja jeg ved hvor skidt du har det og jeg ville bare sende dig rigtig meget julefred og ro søde ven .