Læs dagbog

Syg selvfølgelig

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 13. februar 2019 08:53

Ja klart jeg har været syg i ferien ... Har haft en meget grim tør hoste og høj feber og dårlig mave ... Ja men manden har også været syg der er også meget i luften lige for tiden ... Vores lærer havde jo også to syge børn med ind på skolen i sidste uge .

Men jeg har bare sovet og sovet ja og hostet hel natten og det hele .. er slet ikke frisk .

Ej men så i går skrev A .. vi skulle jo lave opgave sammen .. Men selvfølgelig kan jeg ikke regne en skid med hende . Først da vi var på skolen aftalte vi jo at vi skulle ud i hendes kirke og opservere .. Nå men det blev vist ikke til noget ... Ja hun viste mig en sms hun havde sendt til præsten men om det så var virkeligt eller ej det ved jeg ikke .

Nå men så skrev hun forleden aften .. kl 23 .. om vi skulle tage i lufthavnen og opservere der ... altså en dag hvor vi begge havde tid ...
Nå men jeg skrev at det lød da som en god ide og så hørte jeg ikke mere fra hende før i går aftes ...
Så troede jeg jo det var fordi hun ville finde ud af noget sammen .. Men nej .. nu spurgte hun om man kunne lave opgaven på sociale medier ... Ej seriøst ??? og så spurgte jeg hende hvad hun egentlig ville med den opgave og det ved hun ikke ...

Så skrev jeg lidt i sjov at så ville jeg bare gå i Fakta eller noget og opservere når jeg får det bedre .. men faktisk så vil jeg selv gå i centeret her en af dagene og så kigge lidt og skrive lidt ned .. gider simpelthen ikke at være afhængig af hende mere ... Hun røvrender mig jo hele tiden .

Nå men godt jeg kunne brokke mig her .. ha ha jeg kan jo ikke sige så meget for jeg har ingen stemme lige nu ... og manden er også syg men han er på arbejde nu ..

Sender søde JHN masser af tanker og håber du har det godt .. ja jeg har intet overskud jeg sover bare når jeg ikke lige hoster en lunge eller to op ha ha .
Men pas nu godt på dig selv søde ven

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, typisk at blive syg i ferien. :/ Men det gør du ofte, synes jeg. Det er godt nok synd for dig. Men jeg håber, du snart bliver frisk igen! Også så du kan få nogle gode sidste feriedage.

Ja, du skal da skrive den opgave selv. Du kan vist ikke stole på A. Men det har hun jo også vist før. Det er ærgerligt, for du må også føle, at du har spildt lidt tid på det og på hende, og så svigter hun bare alligevel. Det er ikke i orden, og jeg ville være irriteret ligesom dig. Jeg håber, du finder ud af det selv, det er vist også bedre!


Held og lykke med opgaven og god bedring, ven! Mange tanker til dig og pas nu på dig selv, ikke. Knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 13. februar 2019 18:01