Læs dagbog

Bare træt

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 13. maj 2019 10:52

Er træt af mit sår .. det vædsker og er ømt så belastende ... Nå men altså det heler vel på et tidspunkt og nu skal jeg til lægen på Onsdag og have kigget på det . Jeg håber de kan gøre noget ... et eller andet sætte et godt plaster på eller sy det eller noget.

Det er bare underligt ... nogendage ser det helt fint ud og jeg kan se det bliver mindre og andre dage er det bare rødt og vædsker ja uden det gør ondt eller noget... det er mest når jeg ligger ned jeg har ondt i det .

Nå men jeg glæder mig sååå meget til på Torsdag så skal vi til Tyskland ... væk fra det hele og bare æde god mad og hygge og gå nogen ture . Ja vi har fortjent det oven på den skide operation ...

Sender søde JHN masser af krammer og jeg håber du har det godt og at naboerne ikke larmer eller hoster eller trækker vejret he he ja jeg ved ikke hvad jeg skal sige er lidt træt i dag ... Jeg sidder bare her og glor .. og venter på mail fra skolen om at komme ind og snakke om min opgave ... Ja ellers må jeg skrive til dem når vi kommer hjem fra ferie .

Jeg håber måske du har det godt og at du har snakket med M eller noget og synger en lille sang he he ... Ja jeg prøver at få dig til at smile lidt søde ven.

Pas nu godt på dig selv og husk du er en superstjerne . Knus fra Mælken

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det er da godt, at du skal til læge igen, så du kan få kigget på såret. Ja, det skal jo nok hele på et tidspunkt, men det er jo træls imens. Ja, måske kan lægen gøre et eller andet. Pøj pøj i hvert fald.

Det bliver da dejligt med en lille ferie. Jeg håber, det bliver godt og afslappende. God tur!


Kan du have det godt (bedre) og passe på dig selv. Det skal nok blive bedre. Mange tanker og kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 13. maj 2019 17:46

Hej Mælken

Overvej noget medicinsk pudder. Det skulle jeg bruge til en kats sår på maven, efter at katten havde pillet i det. Klorhexedin pulver hedder det vist. Spørg evt lægen om det. Pudderet er godt, fordi det er tørt. Måske heler såret ikke, fordi det sidder i en fold ?

Knus

Skrevet af Anonym, 13. maj 2019 17:56