Læs dagbog

Hård dag

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 13. december 2017 13:39

Det var hårdt i går .. at være ude på skolen ...
Jeg kan seriøst ikke lide at være der .. føler det er helt forkert ... Seriøst der er ingen der hilser eller bare smiler .. UHA nej vi skal da nødig gøre noget for hinanden .. Nå men altså jeg overlevede jo .. Godt jeg har min veninde.

Vi mødtes og fik printet en hel del ud hun kan godt lide at have tingene på papir og det er jo fint nok og jeg hjalp hende . Ja og vi gik også til bibelkundskab sammen ... Men seriøst det fik jeg ikke en skid ud af .. De snakkede om kanonisering af bibelen og jeg fattede ikke en meter ... Nå men altså det var sidste undervisningsdag med det og så er det slut .
Ja gider heller ikke mere for i år ..

Ja og så snakkede jeg med min veninde om den opgave vi får på Fredag . Vi vil hjælpe hinanden og i weekenden tager jeg hjem til hende og så får vi banket den skide opgave sammen og får den afleveret i næste uge . Ja der er så bare lige det med min anden veninde jeg ved altså ikke hvor meget hun er engageret i den opgave .. vi skal *dele den* på Fredag og jeg håber da hun kommer .. måske .. Men nu må vi se hvad der sker . Hvor svær den er og hvor meget den fylder og så må vi jo dele det op og så mødes igen næste uge og slå det hele sammen hvis altså de to andre kommer og vil være med . Ja lidt forvirret eller stresset er jeg nok .

Glæder mig bare til juleferie .. og så vil jeg kigge på bibelen og bibelkundskab i juledagene .. Men trænger bare til den dumme opgave er overstået men det skal nok gå det hele .

Ja maven har det bedre men jeg bløder stadig men ingen *anfald* nu heldigvis og er bare lidt træt .. ja var totalt træt i går kan slet ikke klare at være ude på skolen pladder pladder pladder .. og folk der slet ikke gider hilse ..

Sender søde JHN masser af juleslik og kage og hygge og et honninghjerte he he håber du har det godt søde ven og har styr på det hele også dine larmenaboer .. ja jeg har fred og ro her .. det er kun mig selv der larmer ha ha . Pas nu rigtig godt på dig selv .




Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Godt du snart har ferie, så du kan slappe lidt af. Ja, det må være hårdt at være på skolen, hvis ingen hilser og snakker. Men godt I er flere om opgaven, så skal I nok få det klaret. Den sidste veninde (eller er I 4?) skal vel også skrive den, så det kunne da være godt for hende at slå det sammen med jer, som I har planlagt, for ellers skal hun jo skrive det hele selv. Så mon ikke hun dukker op? Det håber jeg da for jer.

Ellers må du og din veninde klare det selv, men det kan I også godt, det er jeg sikker på. Ja, det skal bare overstås, så du kan holde ferie. Du må holde ud og tænke på ferien, hvis det bliver for hårdt. Jeg hepper på dig!

Godt maven har det bedre, søde ven. Det er da også et irriterende problem for dig. Jeg synes altså, du skulle runde lægen, når du har tid engang. Det kan da være, man kan gøre noget? Men god bedring med den!

Tak for juleslik. Jeg sidder faktisk lige og spiser slik nu, ja som noget helt nyt, haha. Kan du også passe godt på dig selv, min ven! Det skal nok gå fint det hele, bare en ting ad gangen, ikke! Mange tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 13. december 2017 15:49