Læs dagbog

Belastende

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 15. oktober 2019 16:29

Ej de der nye busser er godt nok belastende ... jeg kan mærke det stresser mig så meget .
Kan slet ikke finde rundt i alle de nye ruter og numre på busserne ... Kan slet ikke overse det .

Jeg plejer at kunne tage en bus til Nørreport hvis jeg skulle noget inde i byen men det kan jeg da ikke mere ha ha ... Nu skal jeg med to eller tre busser og metro .. eller også til hovedbanen og så videre derfra ...

Manden skal også med 4 busser for at komme på arbejde .. det er totalt latterligt og jeg ved ikke hvornår han kommer hjem i dag for han skal prøve en helt ny vej hjem .

Nå men det trængte jeg til at skrive om kan mærke det har påvirket mig rigtig meget her på det sidste .

Men ja der sker sq også så meget lige nu der er en ovre på den anden side der også har fået vandskade nu ... ej men altså ... så nu skal hun flytte alt fra hendes soveværelse ind i stuen og skal have ordnet badeværelse og soveværelse ... Ja altså det er jo gamle rør der ligger i vores lejligheder men det er bare surt det sker det hele på en gang .
Ja og de andre der har vandskader er ikke færdige endnu og det har stået på i flere måneder nu ...
Selv polakkerne har ikke fået gulv eller noget i deres køkken og uanset hvad så kan det sq ikke være rigtigt ... jeg håber det er færdigt når de kommer hjem fra ferie .

Nå men ellers går det jo meget godt ... Jeg glæder mig vildt meget til ferien og nu har vi fået bekræftet vores hoteller og har bestilt romantisk middag det ene sted og vi venter stadig på de to andre steder men det kommer nok .

Men åh hvor jeg bare trænger til at komme væk og på Torsdag skal jeg mødes med M fra skolen hun ville lige se mig inden vi rejser det er jo hyggeligt nok . Men jeg skal bare lige finde ud af det med busserne ha ha .. det er lidt besværligt nu .

Ja jeg trængte bare til at læsse af ... har det ikke godt og jeg har ondt i mit ar fordi jeg er stresset ... og jeg har ondt i hovedet ja men det går nok det hele.

Sender søde JHN masser af krammer og kage og hygge ... Jeg håber du har det godt jeg har ikke noget overskud lige for tiden desværre.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det lyder da træls med de busser. Måske bliver det nemmere, når der er gået lidt tid. Ikke nemmere rent praktisk, men måske nemmere at acceptere det. Jeg er glad for, at jeg kan gå rundt, for jeg ville også få stress.

Jeg håber, det går i orden med alle vandskaderne, ja nogle gange kommer det hele på én gang.

Det er godt, vi kan læsse af herinde, når det hele bliver for meget. Jeg håber, du får det bedre, når du nu skal på ferie!

Knus og tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 15. oktober 2019 17:58