Læs dagbog

Det er svært

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 15. november 2018 16:05

Åh .. I morgen skal vi åbenbart lave hjemmeside i skolen ... Jeg orker det ikke .. Vi skal åbenbart dowloade et program der hedder Wordpress og det er sådan en Zipfil der skal pakkes ud ... Ej men jeg aner ikke hvordan jeg skal gøre noget eller hvad jeg skal bruge det til .. Nå men håber vi får noget instruktion i morgen og det skal bare overståes ...

Ja ved ikke helt hvorfor vi skal lave en hjemmeside men det måske noget med kommunikation men det er vores didatik lærer der skal undervise os ... Nå men altså jeg håber bare jeg kan sidde lidt for mig selv og ikke der er andre der skal ja ja det går nok og så er det snart weekend .
Ja gider bare ikke gruppearbejde med folk der enten er sure eller ikke har deres egen computer med i skole .

Ja og de næste mange uger er der ikke mange fridage ... for nu begynder det snart med den der *julevandring* ja og jeg magter bare ikke noget lige nu .. føler mig lidt stresset over skolen .. selvom jeg jo er glad nok når jeg først kommer afsted .
Men jeg gider bare ikke sure mennesker og stress .. og folk der forventer en hel masse af mig .. Var det ikke fordi vi får fravær så var jeg blevet hjemme i morgen .

Ja jeg har bare lyst til at stikke af og gå på cafe alene ha ha .. og hygge lidt og bare være mig selv uden alt muligt .

Sender masser af krammer og tanker til søde JHN .. Ja fnidder og fis kan de sq holde uden for undervisningen eller gå udenfor hvis de har noget der er så vigtigt at snakke om ..
Ja jeg tror ikke helt vores lærere hører det de snakker om for vi sidder nede bag i der er ikke så mange plader oppe foran og jeg har heller ikke lyst til at sidde helt oppe foran .

Jeg tror faktisk jeg vil skrive til min veninde at jeg tager en anden vej i skole og så bare møde hende der .. Ja måske tage tidligt afsted og så bare tage bussen hele vejen og så slippe for at stå af og vente på hende ... og bare se på hende der sidder og skriver beskeder og snakker i mobil hele tiden . Men har bare svært ved at sige fra ... Må se hvad jeg finder på.

Det hjælper rigtig meget at skrive her både det at få det ud og så det at du skriver det betyder rigtig meget men jeg gør det jo også for min egen skyld det her .

Jeg håber din fittmaskine er kommet og du måske får lidt ro i kroppen .. ellers er kage godt ha ha og det feder først i morgen ..
Ja lad os stikke lidt af ... Ja jeg orker ikke mere lige nu ... trænger til fred og ro ..
Ej har lige fået en sms om at min mands tidligere kollega måske kommer på besøg i dag ... så må jeg løbe ud og gøre rent hvis han kommer med herop i lejligheden .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, jeg er ligeså uvidende som dig, når det gælder sådan noget hjemmeside osv. Jeg håber, du finder ud af det, og at du kan få noget hjælp til det. Kunne det være en hjælp for dig at lave det sammen med andre, eller bliver du så stresset? Pøj pøj med det!

Ja, det er ærgerligt med det fravær, så du ikke kan tage en fridag, men dejligt at høre at det er godt, når først du kommer af sted. Er der ikke snart nogle fridage, du kan se frem til, når den julevandring (hvad det så er, haha) er overstået?

Ja, du må da se, om du kan slippe udenom de busture, når hun alligevel ikke er tilstede. Det var noget andet, hvis I faktisk fulgtes, altså så I snakkede sammen. Det er irriterende med snak i timerne, men ja, de lyder også generelt lidt useriøse.

Åh, rengøring, kan du ikke bare lade der være lidt beskidt? Nej, jeg gør også rent, når jeg får gæster. :) Men jeg håber, det var et hyggeligt besøg, hvis han kom med op.

Jeg er sur i dag, så jeg skal have MASSER af kage, haha. Ja, det er en længere historie! Men jeg skal nok blive god igen. :)

Kan du have det godt og prøve at klare i morgen så godt, du nu kan. Jeg synes, du er super sej! Mange varme tanker til dig og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 15. november 2018 17:58