Læs dagbog

Ondt i maven

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 16. januar 2019 09:24

Ja jeg har ondt i maven i dag .. klart nok .. rigtig ondt i maven ... Øv .. og bløder og det hele .. Ja har godt kunnet mærke der var noget på vej men det kom da bare rigtig meget i går desværre.

Ej men det er jo ikke fedt lige nu hvor jeg skal skrive eksamensopgave ..Men jeg har det sådan at så må jeg skrive den herhjemme og ikke gå på biblo for jeg vil gerne bare være hjemme når jeg har så skide ondt .. ja undskyld jeg siger det .

Tror også det kom i går for jeg blev bare så irriteret på A og de andre tøser . A hun er sq underlig .. så kom hun og så fordi en fyr i klassen åbenbart kigger på hende så bliver hun vildt sur og skrider og så kom hun igen efter frokost så havde hun været på cafe med en veninde .. hvad fanden har hun gang i ??? .... Nå men hende og de andre dumme tøser sad sq bare og fjollede mens læreren prøvede at gennemgå alle de praktiske ting inden vi skal skrive opgave .

Ja jeg tror næste semester jeg vil flytte mig skal altså have noget mere ro og kunne sidde og høre hvad læreren siger .. Læreren bad også en pige om at være stille det kan jo ikke være rigtigt at læreren skal stå og råbe fordi de skal sidde og snakke og larme.

Nå men altså jeg er næsten klar til at skrive eksamensopgave .. Ja skal bare i skole i morgen og have de sidste retningslinjer eller noget .. Ja og hvis jeg bliver dårlig så går jeg altså bare hjem ..

Jeg vil i dag nok lave en plan for min opgaveskrivning .. simpelthen tage det punkt for punkt og så prøve at holde mig til det så jeg har noget at gå efter.
Vil bare tage det et punkt af gangen det går altså nok ...

Jeg sender søde JHN masser af krammer og lidt kage måske he he .. Jeg håber du har det godt . Jeg ved du har det skidt og svært med larm og vægt og det hele men du er sej og nu bliver det snart varmere måske hjælper det lidt .
Jeg håber du hygger dig og måske kan se noget skiskydning eller noget jeg ved ikke om der er noget lige nu .
Pas nu godt på dig selv søde ven og husk du er en superstjerne .

NÅ ja ps jeg skal bestille Bali rejse når manden kommer hjem i dag . Det er så fedt .. han har fået godkendt sin ferie og så skal vi bestille fly og hoteller i dag . Det hjælper jo nu hvor jeg har det så skidt i dag.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Træls med maven. Jeg håber ikke, det vil være for slemt, når du skal skrive opgave. Men ja, så må du blive hjemme og kun gå på biblioteket, hvis det er nødvendigt.

Det er mærkeligt, at de andre tøser ikke tager det mere alvorligt med opgaven. Det må de jo om, men træls at det skal gå ud over jer andre. Godt at læreren sagde noget til en.

Jeg håber, du vil føle dig godt rustet til opgaven, og at du er ved godt mod.

Fedt I skal bestille ferie, eller det har I måske gjort nu. :)

Jeg er lidt i skidt humør, men nu vil jeg snart gå i seng. :) Kan du passe på dig selv, og du får et stort kram og varme tanker og god bedring fra jhn

Skrevet af JHN1, 16. januar 2019 18:58