Læs dagbog

Sover i dag

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 16. oktober 2018 14:38

Jeg har sovet i dag ... Har været rigtig træt .
Det har været godt .. og i går hyggede jeg mig faktisk med en god film på Netflix og drak varm kakao og spiste chokolade .. Det var rigtig dejligt. Skønt bare at slappe af og hygge og drømme mig langt væk . Så en rigtig romantisk film .

Jeg skal gøre lidt rent i køkkenet i dag bare tørre borde af og lige vaske gulv det skal bare gøres selvom jeg er træt .
og jeg skal også lige ordne lidt på badeværelset hvis jeg kan i dag .

I går skrev en af vores venner til mig på Facebook .. Han er tidligere kollega med manden .. Vi har altid været gode venner og han hjalp os med at flytte da vi købte lejlighed.
Han har altid været sådan lidt *speciel* men vi har altid haft det fint med ham .
NÅ men i går skrev han til mig at han nød efterårsferien ( han er vist igang med en IT uddannelse eller noget) og så skrev han til mig at han ville ud til mandens arbejde med et skilt hvor der står at Saddam Hussein har overtaget stedet .. Det er noget med han har skændtes med en af cheferne som jeg slet ikke kender .. og det gider jeg da bare ikke blive blandet ind i ... Det skrev jeg så også til ham og så hørte jeg heller ikke mere fra ham ... han er altså lidt underlig ... Nå men manden sagde det skulle jeg ikke tage så tungt ha ha og vi grinte lidt af det .

Ja ellers sker der jo ikke så meget .. så lige lidt på lektier til næste uge og det eneste jeg skal læse er Jonas bog i bibelen og det er kun ca 1½ side det er jo fint nok . Ja og jeg vil bare hygge her i ferien uden stress .

Sender søde JHN masser af krammer og kage ja jeg fik så noget kakao i går og lidt chokolade og hyggede det var jo godt .
Ja og jeg var lidt snottet i går men det er bedre i dag nu er jeg bare lidt træt .

Håber bare du har det godt og er glad for at høre du har snakket med M og jeg sender dig bare alle de bedste tanker og masser af hemmelig kage ha ha ..
Ej jeg tænkte ellers på dig i går .. de er jo i fuld gang med at sælge juleslik og juleskum og alt det der ovre i Fakta .. Var det ikke noget med du var meget glad for juleskum eller tager jeg helt fejl?? ha ha .. Ej det er bare for tidligt med juleslik og de har flere hylder fyldt med det .. Nå men tænkte bare lige på dig selvom jeg ikke orker juleslik .
Hav nu en god dag min søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det er godt med afslapning. :) Og kakao og chokolade og film, haha. Dejligt.

Jeg håber, du har fået gjort rent, så det er overstået. Jeg burde også en hel masse, men jeg gider ikke. :)

Hm ja, han lyder da lidt underlig, men godt at du bare skriver, at han ikke skal blande dig ind i det. Ja, det må han jo selv finde ud af, men det lyder som en lidt underlig/barnlig reaktion fra ham.

Godt at snottet er ved at være væk. :) Det er træls at være syg.

Ja, så må du da slappe af i ferien. Du skal nok få læst op på det hele i næste uge.

Jeg ved ikke lige med juleskum, men jeg er meget glad for juleflæsk, altså det der frugtflæsk. Men det mærkelige er, at jeg ikke så godt kan lide det i år, for jeg har købt noget i Rema. Måske slipper jeg for at have et lager i år, haha. Ja, men jeg kan godt forstå, du tænkte på mig, haha. Du er mere til brunkager, ikke? Ja, det er ALT for tidligt med juleslik, det er træls at skulle kigge på i over to måneder. Men jeg vil forsøge at spise så lidt som muligt i år. Forsøge, haha.

Kan du have det godt, min ven. Mange tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 16. oktober 2018 16:48