Læs dagbog

Fjernundervisning

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 17. marts 2020 17:37

Vi har haft fjernundervisning i dag ... Det var egentlig ok .. vores lærer sad og gennemgik de slides der var til kristendom ..Jeg kunne se de andre for vi havde vores webcams tændt det var jo hyggeligt nok .. men altså kristendom er sq lidt tørt ha ha .. Vi fik også en enkelt opgave vi skal lave til næste uge .

Vi har også fået besked om at både islam undervisning og organistation er flyttet til efter vi kommer tilbage til skolen da vores lærere ikke kan undervise online .
Åh ja ... det bliver hårdt når vi kommer ud i livet igen hvis det her varer alt for længe .
Men vi kan læse og gøre klar og det må så være det .

Ja og vores feltstudie kan vi jo ikke komme igang med af gode grunde .. og jeg håber vi finder på noget når vi kommer tilbage .

Ja og manden arbejder på skiftehold dvs . han går hjemmefra kl 13 og har fri omkring 20:30 men heldigvis er der en af hans kollegaer der både kører og henter ham undtagen på Fredag men der har vi aftalt han tager en taxa hjem for alt det med busser og toge nu er jo ikke til at regne med .

Nå men jeg er jo bare hjemme går kun ud når jeg skal købe ind og på apoteket .. Jeg gider ikke mere sygdom og stress ... vil lige slappe af i aften og så hygge med manden i morgen inden han skal på arbejde .
Vi har også flyttet vores ferie fra påsken til efterårsferien og det var egentlig nemt nok heldigvis

Sender søde JHN masser af glade tanker og vi må også godt være glade og nyde livet når vi har overskud .. det hjælper jo ikke nogen at vi sidder og græder over det hele selvom det nogengange virker som den eneste udvej .
Tanker og et albuebump eller noget til dig søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det må være rart at kunne få lidt undervisning, så I ikke bare skal gå og vente på at komme tilbage. Så føler man nok også sådan et fællesskab, selvom man ikke er rigtig sammen med de andre. Det er en svær tid for mange mennesker på hver deres måde, og I skal jo til eksamen på et tidspunkt og skulle gerne være forberedte.

Det er da rigtig fint, at manden kan køre med nogen til arbejde. Ja, det er nok svært med busser for tiden. Der kører mange busser forbi her, og jeg kan se, at de ofte er tomme nu, nok fordi folk ikke tør køre med dem. Hvis man kan finde andre muligheder, er det jo også bedre.

Jeg håber, du holder humøret oppe! Du får et albuebump tilbage og et cyperkram fra jhn

Skrevet af JHN1, 17. marts 2020 18:45