Læs dagbog

Mange lektier

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 17. september 2017 14:37

Ja jeg sad hele dagen i går og lavede lektier.
Fik øvet på det græske alfabet .. Ja altså på at skrive det . Men det er mega svært med alle de underlige bogstaver ha ha . Ja det er ikke nemt.
Nå men jeg fik også læst Markus evangeliet det er altså langt og jeg tog lidt noter undervejs .
Ja så skal jeg ikke se på det i morgen når jeg kommer hjem . Der var også nogen sider med info om evangeliet jeg læste og det var en god støtte til det .

Ja og så er der filosofi ... kan godt mærke jeg ikke *gider* det ... For det første er det mega tørt og den bog vi har .. seriøst jeg fatter virkelig ikke noget af det der står i den.
Jeg vil bare tage lidt noter i dag om Aristoteles som vi skal have om i denne uge. Ja og vores lærer vil jo bare snakke og snakke og snakke i morgen ha ha ... Han er virkelig kedelig ... og han springer rundt i det hele der er ingen sammehæng i hans undervisning.
Ja jeg kan bare ikke tage mig sammen er træt og har mega hovedpine i dag . Jeg gør jo bare det at jeg selv undersøger de filosoffer han snakker om mens han underviser ha ha ej men det er svært når man dårligt kan forstå hvad han siger ..

Der er jo EN god ting .. der er ingen der forventer noget .. og jeg sidder jo bare lidt for mig selv og kan gøre hvad jeg vil . Er jo mit eget ansvar og jeg skal nok klare det he he.

Ja der er mange lektier men jeg gør det jo så godt jeg kan .. Ja nogen fag er jo bare bedre end andre . Ja men jeg glæder mig til Græsk og bibelkundskab det er gode fag og heldigvis har jeg jo fri kl 12 i morgen . Græsk fra 8 til 10 og så direkte over til filosofi fra 10 til 12 pyha .

Ja tror bare jeg vil hygge mig lidt med manden nu og bare slappe af ... Magter ikke mere lektier lige nu . Ja der skal altså også være tid til at hygge lidt i weekenden .

Sender søde JHN en kæmpe krammer og håber du har en god dag . Ja jeg tænker meget på dig og jeg så en masse lækre kager i dag hos bageren he he men jeg købte ikke nogen men tænkte på dig . Hav nu en god dag min ven og husk at forkæle dig selv lidt.


Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, der er mange lektier på Uni. Det er flot, at du sad hele dagen i går og fik kigget på dem. Sejt med alfabetet. Nej, det er nok ikke nemt, men du får det gjort, og du skal nok lære det. Du kan jo allerede sige det, så det skal nok komme med at skrive det også.

Åh, jeg elskede filosofi, men ja, det er svært, og når I så har en lærer, der måske ikke er så god til at formidle, så bliver det jo sværere. Men ja, du må selv læse om filosofferne så. Det er jo nok ligeså godt, hvis du bare bliver stresset med hans undervisning.

Ja, du har ret, der er jo ingen, der forventer noget af dig, du kan jo gøre det på din måde. Det er det gode ved Uni. Ja, det er nemlig ens eget ansvar.

Ja, sådan vil det nok altid være, at nogle fag er bedre end andre, og der er ting, man interesserer sig mere for end andet, men man må tage det sure med det søde eller sådan noget, haha. Skal du have filosofi længe?

Jeg håber, du får hygget lidt i dag, snakket med manden og spist noget slik. :)

Jeg sidder også og spiser slik, så vi kan være usunde sammen, haha. Ja, det skal der også være plads til. Men jeg kan ikke forstå, du ikke spiser mere kage, haha.

Kan du passe godt på dig selv og have en god dag - også i morgen. Godt du også har nogle fag, du allerede er glad for!
Mange tanker og kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 17. september 2017 15:12