Læs dagbog

Det skal bare overståes

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 18. februar 2017 18:11

Ja så venter skolen jo snart igen ... Jeg gider virkelig ikke mere ... seriøst ... ER såååå træt af skolen og ja det bliver nok godt at komme væk og starte på en frisk . Ja jeg gider det ikke mere de samme idioter ... De samme lærere og det hele ...

Savner bare fred og ro ... En frisk start et sted hvor ingen kender mig ... Ja den sidste tid her bliver hård ... og nu venter der jo snart terminsprøver og hvad ved jeg .

Nu vil jeg gå ud og lave aftensmad og hygge og måske se en god film eller to .

Sender en kæmpe krammer til søde JHN jeg hepper på dig nu hvor det hele er så svært for dig søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ih søde du! Du har det sgu ikke for nemt, ven! Ja, det kan bare være mega hårdt at komme igennem den sidste tid med noget, man bare ikke orker. Men måske er det også godt, at der er lidt modstand mod skolen, for så er du måske ekstra motiveret til at starte et nyt sted og er måske lidt mindre bange for at skulle det? Ej, jeg ved det ikke, jeg prøver bare at opmuntre dig.

Men jeg forstår virkelig godt, at du bare har brug for en frisk start. Det kan jeg godt følge dig i. Det bliver godt. Måske bliver det også nemmere, når du ved, hvad du søger ind på, så du ved, at du har noget konkret at se frem til?

Jeg håber, I skal have noget virkelig lækker aftensmad. Jeg fik ... slik, haha. Ja ja. :)

Tak min søde ven, jeg hepper også tusind mange gange på dig!!!!!!!! Vi skal nok klare de udfordringer, vi har lige nu. Jeg ved, vi kan det!! Du får en kæmpe krammer tilbage og en masse varme tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 18. februar 2017 18:24