Læs dagbog

Fint nok

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 18. marts 2018 14:49

Jeg hygger mig .. laver ikke ret meget for tiden udover at sove ha ha .. men det er fint nok jeg har åbenbart brug for at slappe af oven på alt det stress jeg har haft den seneste lange tid .
Ja jeg vil se på alt det med skole og det hele efter påsken når vi har været på ferie .
Jeg tror jeg vil prøve reeksamen i August og ligesom komme ud fra skolen med lidt god samvittighed men nu må vi se hvad der sker .

Ja ellers sker der jo ikke så meget .. manden har travlt på arbejdet og i går var han på overarbejde .. puha stakkels ham .. og han skulle køre gaffatruck udenfor det var godt nok koldt og ja det blæste jo også rigtig meget i går .
Men det bliver fedt når vi snart skal rejse igen ha ha .. til Færøerne .. noget helt nyt og anderledes . Ja der er jo smuk natur der og vi skal ud og køre rundt og måske gå nogen ture og så spise god mad .

Øv .. jeg har skåret mig rigtig dybt i den ene finger og der er gået betændelse i av av men jeg har noget jeg kan smøre det med men det gør bare ondt så jeg sidder ikke så meget ved computeren ha ha .. jeg ser bare tv og nyder livet .

Nu vil jeg bare hygge og lave lidt mad til i aften . Sender søde jhn masser af krammer og håber du har slappet lidt af i dag søde ven jeg ved du har det svært for tiden men solen skinner og jeg håber snart det bliver bedre vejr så du kan gå uden at være bange for at falde . Ja det er godt vi har hinanden her på depnet og kan komme ud med alle vores tanker heldigvis .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det kan tage lang tid at komme sig oven på en stressende periode, så slap du bare af, så meget du kan. Jeg håber, du passer godt på dig selv og får noget ordentlig mad og måske lidt frisk luft ind imellem, haha.

Ja, det er da en god ide at prøve reeksamen, og måske skal du det også pga SU'en?

Er det i påsken, I rejser? Ja, det skal nok blive spændende for jer. Det skal nok bare være afslappende, men også med nogle gode oplevelser. Det skal I nok få. Det ser ud til at være et smukt land.

Æv, træls med fingeren. :/

Tak for gode tanker og du får mange varme tanker retur og en stor krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 18. marts 2018 16:30