Læs dagbog

Hjemme

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 19. februar 2019 16:38

Ja er stadig hjemme .. har ikke været i skole hverken i dag eller i går ... Jeg kan ikke jeg hoster altså stadigvæk .. men jeg tror også jeg ved noget af grunden til det bliver ved så længe.
Jeg har jo været meget stresset med den skide opgave og alt det med skolen og tøserne i klassen. Ja og så reagerer min krop altså rigtig meget denne gang og jeg har det også sådan at nu passer jeg bare på mig selv .

Ja jeg går i skole igen i næste uge .. sådan er det bare lige nu . Ja gider ikke på Fredag har jo ikke lavet noget feltstudie og så er det jo bare ligemeget .


Åh ja og på Mandag skal mig og manden ind og *stikkes* *suk... * Vi skal vaccineres inden vi skal på ferie .. Ja og nu er det 10 år siden vi fik vores stivkrampe ... Ja og vi skal også have vacc mod Hepatitis A puha jeg glæder mig slet ikke ... Det der med nåle kan det bare ikke .
Nå men det skal bare overståes jeg vil jo gerne med på ferien .

Men i dag har jeg hygget og skiftet sengetøj og set en film på Netflix og nu venter jeg bare på manden kommer hjem .

Sender mange tanker til søde JHN jeg håber virkelig du har det godt og at du nyder at solen kigger frem og der ikke er sne eller noget he he .. Ja humøret fejler vist ikke noget jeg er bare mega træt i hovedet og i kroppen af at hoste hele tiden .
Men jeg sender dig alle de bedste tanker og noget lækker slik ja du må godt for mig ha ha jeg lokker dig i uføre søde ven .
Hvad med skiskydning er der slet ikke noget af det lige nu eller er det bare mig der ikke kan se det ??
Knus og tanker til dig søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Jeg har en lidt dårlig dag, så du får bare en god bedring hilsen. Jeg håber, du snart er frisk, og at det går godt med at blive stukket. Tænk hvide sandstrande imens. :)

Jo, der var skiskydning på DR3 i weekenden. :)

Pas nu på dig selv, ikke! Mange tanker til dig og et stort knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 19. februar 2019 17:50