Læs dagbog

Nå ja

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 20. februar 2017 09:28

Ja jeg vågnede i morges og havde bare skod ondt i knæet igen. Ja super fedt kunne godt mærke det lidt i går men i dag gør det bare ondt.
Nå men jeg stod op og sad og vågnede da manden var gået .. overvejede da at tage til religion ... Men så kl 7:15 skrev hun at hun var syg ... Typisk når man nu er på vej så skriver læreren ...

Nå men så ville jeg da lige ringe til min mor her til morgen ... Hun virkede nærmest sur over jeg ikke var inde på skolen nu og sad og lavede lektier ... Ja hun virkede lidt sur ... bare fordi jeg lavede sjov med at min lærer havde aflyst ... Nå men gider bare ikke sure mennesker i dag har det ikke godt i dag.
Er bare mega følsom i dag rigtig øv ...

Ja men jeg er hjemme lige nu må se om jeg orker tysk og fransk ... Ja jeg skal først lige på apoteket og købe noget smertestillende ... Ja men sådan er det bare i dag ... er lidt øv ... og vejret er skod ... Har mest lyst til bare at sidde hjemme og se en film ... skal jo bare se film i skolen og jeg er bare ked af det i dag .

Sender søde JHN et stykke lagkage he he jeg er slem er jeg ... Ja det er en ny uge og det skal jo nok gå det hele min søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ej, hvor er det da træls med knæet. Skulle du måske en tur om lægen, hvis det bliver ved? Måske har du forvredet det?

Ja, sådan er det altid, at når man lige har besluttet at tage af sted, så bliver det aflyst. Det er sådan en naturlov, tror jeg?

Det ER da sjovt, man må da gerne lave sjov med sådan noget! Måske din mor var lidt morgensur? Men ja, det er træls, og man bliver så ked af det. Ved du hvad, min mor deler heller ikke min form for humor, måske er det bare sådan med mødre? :/

Jeg er heldigvis ikke sur i dag, så du må hænge lidt ud med mig i stedet. Også selvom jeg er lidt sen på den til at komme på nettet i dag, men jeg har ikke haft tid. :)

Jeg håber, du kom af sted i skole, hvis du havde det bedre. Forhåbentlig hjalp det med det smertestillende. Ja, det er da godt nok lortevejr i dag, blæst og regn. Surt!

Jeg håber, du er blevet i bedre humør i løbet ad dagen!
Iiiiiiiihhhhhhhh, lagkage! Det må jeg jo ikke. Årh så pyt, bare et lille stykke usynlig lagkage, haha.
Ja, det skal nok gå. Vi klarer det! Jeg håber, du har det bedre, og at knæet er faldet til ro igen!
Knus og mange tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 20. februar 2017 18:35