Læs dagbog

ubehageligt

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 20. august 2017 15:14

Ja jeg er træt i dag er ikke på toppen .
Jeg spiste noget slik i går og jeg fik det i den gale hals . Ja det var rigtig ubehageligt og jeg hostede og kastede op og det ville bare ikke op.
Men det gik da væk i løbet af natten men jeg har ondt i halsen i dag og lidt feber . Men det med at få ting galt i halsen er åbenbart noget min mormor led meget af det sagde min mor i dag da jeg snakkede med hende .

Nå men ellers går det da ok . Jeg tænker stadig rigtig meget på skolen . Ja er jo egentlig ikke bekymret for undervisningen for det er jo ikke mange timer om ugen jeg skal være der . Jeg kan jo enten tage hjem og lave lektier eller sætte mig et stille sted på skolen og lave lektier. Behøver jo ikke være vildt social eller noget .
Men jeg *frygter* den der intro uge alt det sociale og foredrag og immatrikulationsfesten.
Ja dur bare ikke til lange dage og mange mennesker ha ha men jeg har jo skåret meget fra det er jo ikke fordi jeg ikke vil men jeg kan bare ikke overse det . Det var også noget af det jeg snakkede med studievejlederen om . Hun sagde jo også jeg bare kunne tage med til det jeg kunne overse og jeg ikke skulle stresse.

Men jeg hygger bare lige nu med min søde mand der er god til at passe på mig og han forstår mig bare det er så dejligt .

Sender en kæmpe krammer til søde JHN jeg håber du har det godt og du hygger dig .
Jeg sender dig noget lækker kage så du rigtig kan hygge dig selvom du nok selv har noget he he .