Læs dagbog

Måske

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 21. oktober 2017 11:49

Ja jeg sidder og tænker på skole igen igen ha ha ej men ikke noget seriøst .
Jeg ved jo jeg vil gå til lektie cafeen på Onsdag for der er også noget Mandag men det er først kl 15 og det er for sent for mig . Ja og jeg ved ikke om jeg orker skolen på Mandag ...
Det der med at sidde og bare ikke fatte en skid af hvad de snakker om i Græsk det gør mig jo bare ked af det . Jeg bliver bare stresset og sidder og glor det får jeg jo ikke noget ud af .
Ja og filosofi fatter jeg jo bare hø af. Men vores lærer har lagt nogen spørgsmål ind jeg nok vil kigge på . Ikke fordi han forventer vi skal svare på dem men de er jo nok meget gode at have. Der er jo heller ikke ret mange der kommer til filosfi mere fordi han er så vildt kedelig og ikke til at forstå .

Nå men ellers slapper jeg jo bare af ... jeg er træt .. sover vildt dårligt for tiden. Har jo også meget at tænke på ... både skolen og så min kære reservemor der kæmper for livet pga en fejloperation det er ikke nemt ... Ja og så har jeg knækket noget af min fortand ikke meget men det er bare lidt irriterende men jeg orker ikke at slås med det lige nu .... det kan næsten ikke ses .

Sender søde JHN mange krammer og håber du får en dejlig stille og rolig dag . Ja jeg så sørme omdans i vild med dans i går ha ha tag den ... og så du Ringenes herre ???? neejjjj det gider du jo ikke ha ha .. ej det var bare lige i en pause i filmen jeg skulle lige hente mere sodavand og jeg så at Iben gik videre he he jeg er jo lidt med på noderne .
Pas nu godt på dig selv søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det er svært at sidde og ikke få noget ud af græsk, men måske er det meget godt at være der alligevel? Er det ikke "farligt" sådan helt at melde fra overfor det? Eller tænker du, at det vil være nok med lektiecafeen? Ja, jeg ved det ikke, men jeg tænker bare, at jeg ikke håber, du opgiver det helt. :)

Ja, filosofi kan jeg godt forstå, at du ikke gider komme til, hvis han er så svær at forstå, og så kan du måske ligeså godt læse det op selv. Det er nok også nemmere end græsk. :) Jeg er sikker på, du godt kan klare det selv og så bare komme til undervisningen, når du har overskud til det.

Ja, det er klart, hvis du er udmattet for tiden med skolen og din reservemor. Det er da også rigtig trist med hende. Er der slet ingen bedring? Ej, hvor uheldigt med din tand. Av, der skal bare ikke være noget med ens tænder. Det er noget af det værste, synes jeg. :/ Men bare du ikke har ondt i den?

Jaaaaaaah, jeg så da "Ringenes Herre" ... rigtig meget af den endda ... det er noget med ... en ring ... og en herre ... haha. Jo jo jo da, det gider jeg godt se ... eller noget. Haha. Jeg kan næsten ikke kommer mig over, at du så noget af "Vild med dans", det er da utroligt. Og du klarede det, haha. Ja, det var dejligt, at Iben gik videre. :)

Kan du også passe godt på dig selv, min ven! Rigtig mange tanker til dig og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 21. oktober 2017 16:23