Læs dagbog

Mega træt i dag

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 22. maj 2017 10:42

Jeg er dødtræt i dag ... Kan ikke overse noget ha ha ... Jeg sov seriøst sååå dårligt i nat havde mega ondt i skulderen armen og nakken .
Jeg har det bedre her til morgen men er bare ør i hovedet og træt .

Jeg ved ikke hvor meget jeg får lavet til eksamen i dag men jeg har *indbygget en fridag eller to * i min eksamenslæsning .
Behøver jo ikke være færdig med det hele til på Mandag .. har jo også dage mellem eksamenerne til at gøre klar. Men jeg er jo allerede klar til de to første og billedkunst der mangler jeg kun lige at skrive om mit eksamensprojekt og det kan jeg gøre i aften når manden er gået i seng .

Jeg har lyst til senere at gå i centeret og købe noget god frokost og lave lidt god mad i aften.
Ja hygge skal der jo også være plads til har en god plan for min eksamenslæsning .

Jeg sender søde JHN mange varme tanker i dag og håber du får en dag uden skrigeunger der stresser .. Sender dig en lyddæmper til dem ha ha og håber de snart er væk igen .
Ja og du er sej du er god til at holde din madplan og du hjælper mig rigtig meget med at holde modet oppe her når jeg sidder og læser til eksamen . Tak for det min søde ven.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Godt at du har tid til også at have dage, hvor du bare ikke får lavet så meget. Man behøver jo heller ikke lave noget hver dag, hvis man har styr på det, og det tror jeg da, du har!

Men det er da træls med din nakke og skulder. :/ Det kan altså være rigtig hæmmende at have ondt der. Avs. :/ Jeg kan da også godt forstå, du er træt så, når du har sovet dårligt pga det.

Jeg håber, du alligevel fik lavet det i dag, du havde planlagt. Du skal nok nå det! Jeg tror, det kommer til at gå godt. Jeg føler mig sikker på dine vegne. :)

Jeg håber, du fik en god frokost. :)

Ja, ingen skrigeunger i dag. Børnebørnene er taget hjem, og skrigeungerne (det var i en anden have) holdt pause fra gråd og brok, haha. Tak for lyddæmper, haha. Og selv tak for ros og opmuntring, du er så sød!

God bedring til dig og pøj pøj med læsningen i aften, hvis du ikke er drattet omkuld endnu! Mange tanker og et stort kram fra din ven jhn

Skrevet af JHN1, 22. maj 2017 21:15