Læs dagbog

Glædelig jul

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 23. december 2017 15:47

Ja så er julen her .. hyggeligt ... Ja skønt med en jul helt uden stress og jag .. Ja og jeg har købt et helt lager af forskellige chips chokolade og kage og alt muligt ...
I morgen skal vi have lækker mad først en rejecocktail med kaviar og det hele og så en lækker hvidløgskylling med pasta og sovs og hvidløgsflute og hele svineriet .. lige det vi har lyst til .
Ja og nytårsaften er vi også hjemme men det er der jo noget tid til endnu .

Sender sødeste JHN rigtig mange julekrammer og julenisser og frøkager og mere slik så skabet ikke kan lukkes ha ha .. Ja jeg håber du får en dejlig fredfyldt aften i morgen uden stress .. og ingen larm det er forbudt ha ha .. sender dig stille naboer der ikke trækker vejret .. Pas nu rigtig godt på dig selv min søde ven.

Ja og glædelig jul til alle her håber i får en rigtig dejlig jul alle sammen .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det er da dejligt for dig med en jul uden stress. Så kan du slappe af og bare nyde julefreden.

Det lyder som noget lækker mad, I skal have i morgen. Det er det gode ved bare at være jer to, at I kan spise lige, hvad I har lyst til. Jeg håber, det må smage jer. :)

Jamen, skabet kan dårligt lukkes allerede, haha. Men tak alligevel for slik, jeg tager altid imod, det ved du jo, haha. Tak, men de må gerne trække vejret, de gamle underboere, ellers er den jo helt gal, haha. Men ja, jeg håber, de skal i byen. Det skal de, hvis hun har det godt nok. Men jeg håber det altså også for deres skyld, haha.

Også rigtig glædelig jul til dig og din mand, hvis vi ikke snakkes ved i morgen! Jeg håber, den bliver rigtig god for dig!

Mange tanker og et stort julekram og masser af brunkager og chips (og lagkage hvis jeg altså ikke havde smidt det sidste ud, haha) fra jhn

Skrevet af JHN1, 23. december 2017 16:32