Læs dagbog

Begravelse i morgen

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 25. august 2016 14:31

I morgen skal min mands onkel begraves ... Jeg ved ikke rigtig hvad jeg føler ... Jeg har aldrig haft noget særlig godt forhold til ham han har altid sagt grimme ting til mig og han kunne virkelig såre mig ... Jeg kan især huske på vores bryllupsdag at han sagde * hvorfor har du den kjole på det er da ikke en speciel dag*.
Han var ikke engang med til brylluppet da han var syg ... vi så ham bare lige 5 minutter da vi var hjemme i deres have og tage billeder.

Det sidste han sagde var en dag jeg ringede til dem der sagde han *hvorfor ringer du hele tiden fede kælling* og det var sq synd for hans kone der hele tiden skulle undskylde for ham.

Jeg vil være der for min mand det er trods alt hans onkel men som min mand selv siger havde de jo ikke ligefrem det tætteste forhold.

Men i morgen bliver bare en hård dag ... begravelse kl 13 og så noget frokost/kaffe ... Vi skal ikke hjem til hans tante for hun får huset fuld af gæster fra jylland men det passer mig fint nok .

Nu vil jeg bare slappe af er træt

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Jeg håber, begravelsen kommer til at gå godt. Sagde han alle de ting, fordi han var syg, eller bare fordi han var uforskammet? Lige meget hvad, så sætter det sig spor i en. Jeg kan godt forstå, hvis du er lidt ambivalent mht begravelsen.

Det er jo fint, at I ikke skal med hjem til tanten bagefter. Så kan I tage hjem og slappe af og holde weekend. Jeg håber, den bliver god.

Det skal nok gå i morgen og tillad dig selv at føle, lige hvad du gør eller kommer til.

Mange tanker og kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 25. august 2016 19:02