Læs dagbog

Venter på svar

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 26. juli 2017 13:45

I går var jeg ikke på nettet for det var nede der var åbenbart en mast herude et sted der var gået i stykker . Nå men det var fint nok bare jeg vidste det ikke var vores computer der var noget galt med . Men jeg så bare noget tv og hyggede mig .

Jeg er stadig mega træt er skønt bare at sove og slappe af jeg nyder det . Men ... tankerne om den nye skole presser sig jo lidt på .
Nu får vi jo svar på Fredag om man er kommet ind eller ej .. Ja og alle mulige *katastrofetanker* kommer jo op i hovedet på mig . Hvad nu hvis jeg ikke kommer ind hvad så ?? Eller hvis jeg nu kommer ind kan jeg så klare det ?? Hvor kan jeg se mit skema hvor mange timer skal jeg gå i skole og hvad med SU ??Ja og hvornår ligger undervisningen om dagen eller eftermiddagen ?? ... Ha ha ja jeg vil så gerne have styr på det hele på en gang.

Nå men nu skal jeg først lige se hvor jeg kommer ind henne .. Om det bliver teologi eller KKK he he ... Ja er nok RET sikker på at HVIS jeg ikke kommer ind på Teologi som er min første priotet så kommer jeg ind på KKK og det er fint nok enten eller . Men er jo bare mega spændt glæder mig til at få svar og finde ud af det hele .

Nå men ellers går det vel fint nok .. er bare sååå træt ... Ja ingen energi her .
Men godt jeg ikke har nogen planer udover at hygge mig og æde slik ha ha jeg gider ikke lave mad lige for tiden .
Men jeg må jo lave noget til manden han skal jo have lidt god mad han arbejder så hårdt .

Sender en kæmpe krammer til søde seje JHN fedt du sagde fra over for det dumme havefirma . Ja de skal ikke rende om hjørner med dig så kommer jeg efter dem he he.
Jeg håber du har det godt søde ven og du passer godt på dig selv .


Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det er da spændende, men mon ikke du kommer ind på teologi, når du har gode karakterer. Jeg er sikker på, det løser sig mht alle de praktiske ting. Du får sikkert noget info i det brev, du får omkring optagelse. Der får du nok at vide, hvor du kan søge om info henne. Det skal nok løse sig!

Pøj pøj med det!

Ja, du må da lige lave lidt god mad til manden, og så kan det jo være, du også selv bliver fristet. Du skal jo også have noget at få lidt energi af. :)

Kan du også passe godt på dig selv! Jeg har det godt i dag, tak. :) Mange tanker til dig. Jeg håber, du kan holde spændingen ud et par dage endnu. Stort knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 26. juli 2017 20:02