Læs dagbog

Skide corona

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 26. september 2020 16:37

Jeg er træt .. det har været en mega hård uge.
Har haft meget gruppearbejde i skolen det var sådan set ok for jeg er kommet i en super gruppe og vi er gode til at passe på hinanden for alle har jo ting at slås med her i denne tid .
Så den del er jo meget god men vi har næsten ikke fået noget tid til den opgave vi skal fremligge på Mandag men heldigvis har vi snakket sammen på facebook og vi er næsten færdige nu .
Men næste Mandag har vi igen en opgave den der er et krav for at vi kan gå til eksamen men jeg har styr på min del og jeg har en der har lavet et powerpoint i gruppen .

Manden har heldigvis stadig sit arbejde ... Men han har mistet 60 kollegaer det er altså meget og han er klart nok meget påvirket af det . Folk græd og det var hårdt at høre og se folk der skulle ned og tømme deres skabe . Jeg har støttet ham alt det jeg kunne og jeg har jo også været påvirket af det .
Men kunne bare ikke koncentrere mig Torsdag før jeg fik besked om at det var overstået .

Jeg er også bare stresset over alt det med corona og nu går der rygter om at skolerne måske skal lukke ned igen ej men der skal sq meget til nu for det går da helt den forkerte vej med tallene .
Jeg kan bare ikke mere ... bliver altså bange og jeg skal jo med bussen hver dag når jeg skal i skole og der er alt for mange med .

Sender søde JHN masser af krammer og tanker her i en stresset tid både på den ene og anden måde .
Ja det er alt for svært med corona og folk der er ligeglade nu . Jeg håber bare du klarer dig min ven .
Jeg skal ud og søge praktikplads og skal stå for det hele næsten uden hjælp det er svært og jeg vil gerne ud et sted hvor jeg kan gøre noget for folk der har det svært . Enten med tidligere kriminelle, et kvindecenter eller noget med integration måske ja jeg ved det ikke endnu .
Jeg har heldigvis min søde mand og vi er gode til at slappe af sammen og se rigtig skodfilm vi kan grine af og glemme det hele bare lidt
Jeg håber også du har noget hvor du bare kan glemme det hele lidt .
Sender dig alle de bedste tanker .
Knus og kage fra Mælken

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, skide corona og træls med folk, der ikke passer på og er ligeglade. Vi kan jo selv passe på, alt det vi kan, men hvis alle ikke gør det, så hjælper det jo ikke nok. Vi skal sgu stå sammen om det her. Men det kan vi sagtens synes, for der ER bare nogle, der er ligeglade. :/

Jeg håber ikke, skolerne lukker ned igen, det ville være surt. Jeg er også bekymret for værestedet, men jeg prøver ikke at tænke for meget på det.

Det er da super dejligt, at I har en god gruppe, det er altså guld værd. Godt at I kan støtte hinanden, også når det er svært det hele.

Åh, det var mange kollegaer at miste på én gang, og så kan man jo være glad for at have beholdt sit arbejde, men det er nok ikke ren glæde alligevel, når man ser folk gå hjem og være så kede af det, puha. Jeg forstår da godt, at I begge er påvirkede af det. Godt I har hinanden og også kan finde ud af at hygge jer og glemme det hele lidt.

Det lyder meget spændende med din praktik, og jeg ønsker dig meget pøj pøj med at finde det helt rigtige sted. Du er da også den rigtige til at arbejde et sted med mennesker, der har det svært, for du har jo selv prøvet en del, så det vil du gøre godt, er jeg sikker på. Held og lykke!

Og mange tanker og knus din vej fra jhn

Skrevet af JHN1, 26. september 2020 18:42

Hej Mælken.

Kan godt se det er træls for dig med skolen og eventuel hjemmeundervisning, tænk engang, denne pandemi har stået på siden februar og nu har vi snart oktober. Vi må alle gøre vores med at spritte af, holde afstand, isolere os og bruge mundbind.

Covid-19 er ikke en sygdom man skal spøge med.

Træls for din mand at han har mistet 50 arbejdskollegaer, men håber at I kan finde noget tid sammen og muntre hinanden op.

Håber du bruger weekenden på at få slappet af og ladet op.

Skrevet af Anonym, 26. september 2020 23:31