Læs dagbog

Færdig med EP

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 27. april 2017 17:47

Jaaaa jeg blev færdig med mit eksamensprojekt i Billedkunst ... Er helt vildt har overlevet et år med ham ha ha .,.. ej men seriøst han ER for meget ... han rakker en ned hele tiden når vi laver noget ... og retter på ALT ... Ja og i dag fik han en til at græde ... Troede sq da læreren skulle være på vores side ...

Nå men jeg har fået afleveret mit projekt ... og det er jeg godt tilfreds med .. Føler jeg har gjort det godt .
Nu er der vist bare noget *opsamling* på Tirsdag men jeg er ligeglad nu ... kan ikke lave det om mere . Vi har jo også 48 timer inden eksamen det er fint nok .

Nøjjjj der er kun ca to ugers undervisning tilbage nu det er skønt . Jed er sååå træt af det hele gider ikke mere ... godt jeg kun skal have religion i morgen ...

Vil slappe af nu er helt tappet for kræfter kan ikke mere ha ha .... Venter bare på manden kommer hjem .

Sender søde JHN alle de bedste tanker er glad for du er ok .. Ja var lige lidt bekymret men jeg er her jo heller ikke hver dag lige nu for jeg har intet overskud he he udover til at æde kage og slik ... det styrer ha ha ... ej jeg kan ikke det er bare for meget ... men godt vi har hinanden det skal nok gå det hele søde ven . Nu er det snart weekend og så kan vi forhåbentlig slappe lidt af .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Åh, hvor dejligt for dig, så kan du slappe lidt af omkring lige det projekt! Haha ja, du har da overlevet, det er det vigtigste. Han virker godt nok noget hård, hvis han ligefrem får kursisterne til at græde! :/ Ja, du har da tid inden eksamen, så det skal du nok klare! Jeg tror på dig!

Jeg kan godt forstå, du er træt af det lige nu. Godt det snart er overstået, så du kan få en tiltrængt ferie.

Ja, kan du nu slappe godt af og så hygge dig sammen med manden i aften.

Jeg tænker også på dig, når du ikke skriver, og jeg håber bare, du har det godt. Jeg æder også i denne uge, sådan er det bare. Men vi kommer stærkt igen, og ja, du har ret, det går nok alligevel. Ja, vi har da hinanden!

Kan du passe godt på dig selv!
Mange tanker og stort kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 27. april 2017 18:00

Tillykke. Mega flot! Pøj Pøj med eksamen!

Skrevet af Frederik40, 27. april 2017 18:53