Læs dagbog

komfur, briller og eksamen

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 27. maj 2016 18:43

Jaaaa vi har fået komfur og det er bare rigtig flot ... og det virker ha ha ha ... Nu kan jeg få VARM mad ... ha ha hvor fedt .. Han kom omkring kl 12 med komfuret og det gik nemt med at installere det .
Nu har vi så renset ovnen så den er klar til brug og det er bare skønt ... virkelig skønt ...

Nå ja jeg skal have nye briller det er altså helt nødvendigt nu ... Jeg har svært ved at læse i bøgerne til eksamen og jeg må tit tage brillerne af og på føler mig mega gammel ha ha nå men skal måske ud og se på nogen i næste uge .

Ja og så læser jeg jo til eksamen ... big surprise !!! ... I dag skulle jeg læse geografi det er svært især fordi jeg ikke var der da vi gennemgik alt det med GPS og gis og kortlæsning ...Nå men jeg skrev på facebook at jeg var stresset og så skrev min søde veninde at hun nok skulle sende mig den rapport hun havde om emnet ... Godt jegt har hende ...
Åh altså det eksamensræs .. i dag blev jeg så frustreret fordi jeg ikke forstod det jeg læste at jeg råbte og smed med mine bøger og papirer ha ha ... arrrrg !!!! skulle lige afreagerer men ok jeg fik skrevet en masse stikord selvom jeg fatter hø af det ...

Nå men nu er det weekend og holder vejret i morgen så skal vi i Tivoli en tur væk fra det hele . I aften giver manden pizza og vi skal bare hygge ... Så nu vil jeg bare lukke ned her og slappe af .. og prøve at glemme min eksamen jeg har masser af tid og jeg har en plan egon ....

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Tillykke med komfuret! :) Hvor er det fedt for jer. Så kan du eller I rigtig lave mad igen. Jeg vil godt tro, du har savnet det meget.

Åh, nye briller, det er dyrt, ikke. Men jeg håber, du finder nogle, du bliver glad for. Det dur jo ikke, at du ikke kan se. :/ Jeg har fået læsebriller, men glemmer at bruge dem, ha. Jeg føler mig også gammel, haha.

Det lyder altså også svært, det eksamensstof. Jeg ville nok også kaste rundt med bøgerne eller måske sætte mig ned og tude. Men godt du har din veninde, og det er dejligt, at I kan hjælpe hinanden. Heldigvis har du jo lidt tid endnu inden eksamen, så jeg tænker, at du nok skal nå at få styr på det. Det er da altid noget, at du får skrevet stikord, selvom du siger, du ikke forstår det. Det ville jeg da have svært ved. Måske forstår du mere, end du tror, når du godt kan skrive stikord? Jeg håber, du får styr på det!

Og rigtig god tur til Tivoli! Det bliver da super. Jeg håber, det bliver godt vejr, og at I rigtig vil nyde det og slappe af.

Mange tanker til dig, min ven og en krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 27. maj 2016 19:04