Læs dagbog

På Mandag

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 27. august 2019 15:20

På Mandag skal jeg til lægen og have min sygemelding . Det bliver godt . Trænger til at kunne slappe af og ikke bekymre mig om skolen for selvom jeg er hjemme så kører tankerne hele tiden ...

Ja jeg kan ikke koncentrere mig og jeg har intet overskud .. det er jo en kombination af mange ting . Det har jo også været en slem omgang jeg har været igennem med aflyst operation og så operationen og et ar der bare ikke ville hele .

Ja men altså jeg har det godt herhjemme og nyder når manden kommer hjem fra arbejde og vi kan hygge lidt . Men det er bare ikke sjovt når jeg ikke kan noget som helst ...

Desuden er det mega varmt/fugtigt/lummert nu .

Jeg var nede til arbejdsweekend i Lørdags det var hyggeligt nok . Vi fik lagt nye striber på vores parkeringsbåse det var der en far til en fyr herude der gjorde . Jeg fejede svalegangen og nede i kælderen manden var ikke hjemme han var på overarbejde igen igen igen .

Nå men jeg går bare og tæller ned til ferie og ikke nu på Fredag men næste Fredag tager vi en overnatning ude på Amager ... Det bliver godt bare væk en enkelt nat og vi skal ud og spise og hygge lidt .
Det er fordi vi skal ud og se noget renovering som bliver lavet ligesom der hvor vi boede før samme boligselskab.

Men nu vil jeg se lidt tv og hygge inden manden kommer hjem .

Sender krammer og tanker og god bedring til søde JHN . Husk nu at passe på dig selv og jeg tænker på dig også selvom jeg ikke er så aktiv herinde mere lige nu .
Knus til dig søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Jeg håber, det går godt hos lægen, så du kan få lidt ro på. Det var da godt, at der kunne findes en løsning på skolen. Godt at du fik snakket med nogen om det hele. Så må du få en ny start næste år.

Dejligt at du har det fint derhjemme i dit eget selskab, og når manden er hjemme fra alt sit arbejde. Kan du godt få tiden til at gå?

Det lyder da hyggeligt med en overnatning, ja det er jo rart bare at komme lidt væk fra alt det vante. Så har I også rigtig tid til hinanden, og der går ikke dagligdag i det. God fornøjelse. :)

Og tak for dine tanker. Jeg tænker bestemt også meget på dig. Du får et knus tilbage og mange varme tanker, pas godt på dig selv også. Knus fra jhn :)

Skrevet af JHN1, 27. august 2019 17:57