Læs dagbog

Eksamen i morgen

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 28. maj 2017 16:35

Ja så er det i morgen det går løs med eksamen.
I morgen fra 9 -12 skal jeg til matematik skriftlig eksamen .. Ja det skal bare overståes ...
Er godt nok svært at tage sig sammen når det er sååååå varmt udenfor og solen bager ind ...
Ja sidder bare her på min pind og knokler ha ha ej det er for varmt ...

Nå men Matematik .. det siger mig INTET ... Jeg kan lige finde ud af noget med renteregning men det er vist også det ha ha ... Ja har jo ikke ligefrem haft den bedste lærer har lært mere af mine klassekammerater end ham .. men ok jeg prøver jo bare i morgen og det er jo kun 3 timer ha ha ..
Ja og vi har stadig IKKE fået at vide i hvilket lokale vi skal til eksamen i det irriterer mig sq lidt .. Men kan se alle de andre hold der har eksamen i morgen heller ikke har nogen lokaler så det kommer vel i morgen tidlig håber jeg .
Nå men jeg skal bare pakke taske og lige se nogen noter igennem og så slappe af og lade op ...

Ja og min fod er stadig øm .. har jo vredet godt rundt på den men det hjælper når jeg bare sidder ned og manden var sød og hentede mad i går og i morges gik han også til bageren ...

Sender søde JHN en kæmpe krammer og en stor is i varmen .. Håber du har det godt og at du ikke er smeltet helt i solen . Pas nu godt på dig selv min søde ven og tak for din støtte her når jeg sveder over eksamen ha ha ...

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, jeg har medlidenhed med dig, at du skal sidde der og stege, når jeg selv kan nyde solen. Men jeg håber, det kommer til at gå rigtig godt i morgen. Jeg ved, du har gjort alt, hvad du kunne, og så kan du jo ikke gøre mere. Men ja, det må godt nok være svært at tage sig sammen til det. Puha.

Det er da altid noget, at du har fået hjælp af dine kammerater, når læreren ikke har været så god. Jeg er sikker på, du kan det meste i morgen, når du først sidder med det. Og ellers går det jo alligevel. Du må bare gøre dit bedste.

Ej, det er da irriterende, at I ikke har fået lokale at vide. Så går man jo og er lidt usikker på det. Men jeg håber, du alligevel kan sove roligt i nat og ikke bliver for nervøs. Hverken over lokalet eller selve eksamen.

Det er da træls med din fod. Du må bare humpe lidt af sted i morgen så, hvis det stadig gør ondt. Godt at du skal sidde stille under eksamen. Dejligt at din mand forkæler dig lidt. :)

Tak for is, haha. Har faktisk lige spist is, så det er nået frem til mig, haha. Det var den gode, italienske vanilleis, så tak for den, haha. Selv tak for al din støtte!

Rigtig meget pøj pøj pøj med i morgen! Jeg vil tænke på dig, og det skal nok gå rigtig fint, og hvis ikke, så går det hele jo alligevel.

Stort kram og mange tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 28. maj 2017 18:37