Læs dagbog

Hjemme igen

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 28. september 2018 13:58

Hjemme igen.
Ja så er jeg sørme kommet hjem fra ferie.Det har været en rigtig dejlig men også hård ferie.

Vi kom fint afsted dog med en mindre forsinkelse da vores fly skulle vente på noget personale der skulle over til Edinburgh akut fordi de skulle åbenbart flyve videre derfra . Nå men det var fint nok jeg sad ved siden af min mor i flyet og manden sad foran os.
Der var bare en skrigende unge lige bag os og han blev ved med at sparke til sæderne og det var lidt belastende. Nå men vi kom jo derover og turen varede kun to timer ... Ja og forresten i Kastrup lufthavn var der godt nok lang kø i sikkerhedskontrollen det var vildt men vi nåede jo igennem og ud til vores fly og det hele vi var jo i rigtig god tid .
Ja og turen fra lufthavnen til hotellet gik fint og mors hotel lå kun 5 minutter fra vores hotel det var dejligt.
Vores hotelværelse var kæmpe stort . Seriøst vi havde en stue på størrelse med vores egen dagligstue med tre sofaer og tv og pejs og spisebord med 4 stole. Helt vildt og så et lækkert soveværelse med en god seng. Superlækkert ... Ok vi kunne så ikke åbne vinduerne men det var ok for der var vejarbejde lige udenfor og det larmede fra tidligt om morgnen .

Vi var heldige med vejret det var dejligt selvom det blæste en del så var det varmt og solrigt. Vi fik set en masse bla slottet og Britannia ( det kongelige skib) det var rigtig flot .. vi fandt det tilfældigt da vi var ude og køre i bus .. sjovt nok man skulle gå ind via et indkøbscenter og så op på anden sal .. men det var fordi man åbenbart skulle gå ned gennem skibet men sjovt at se historien bag skibet .
Vi fik også masser af lækker mad og hyggede os og var på bodager ha ha og fik sodavand og manden fik et par øl .
Mor var godt nok lidt belastende og hun stressede min mand rigtig meget en dag hvor hun blev ved med at spørge om hvad vej vi skulle gå og til sidst blev min søde mand sur og råbte af hende ha ha tag den mor .. men de blev gode venner senere da vi havde hvilet os lidt .. vi gik jo også rigtig meget rundt hver dag hele dagen .

Nu er jeg jo så hjemme igen eller dvs jeg sidder faktisk på biblioteket nu har lige hentet nogen bøger til skolen og har min bærbare med . Jeg har downloaded en hel masse noter en veninde har lagt ind og har også lavet en læseplan for ugen ... det er jo fedt nok vil gerne være forberedt .
Men nu vil jeg tage hjem og hygge lidt med manden på hans sidste feriedag ...

Sender søde JHN masser af kage og krammer og jeg håber du har det godt og ikke stresser for meget .. ellers må du herind og sidder vi og siger UHHHMMMM og spiser kage og griner af det hele min søde ven .
Ja tænker på dig og pas nu rigtig godt på dig selv .