Læs dagbog

Glæder mig

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 28. december 2017 14:19

Ja jeg holder FERIE .... Er bare mega træt og nyder fred og ro og slapper af nu .
Har haft nogen rigtig hyggelige juledage og ja selv med mor gik det bare såååå hyggeligt . Ja hun var bare så sød og vi hyggede rigtig meget slet ingen stress overhovedet . Det var bare så dejligt og nu ved jeg at hun støtter mig i at jeg vil skifte uddannelse til sommer .. Ja jeg fortalte hende hvor dårligt jeg har det med skolen og hun kunne jo godt se hvor påvirket jeg blev af det og hun vil jo bare have jeg er glad.

Ja suk .. skolen ... Den hænger mig sååå langt ud af halsen ... Ja jeg skal have sendt den eksamensopgave til min lærer ... Ja og hente et program til vores bibelkundskabseksamen ... Ja jeg gider ikke gøre noget ud af det .. og jeg føler slet ikke jeg har lært noget hele året ...
Jeg har helt ondt i maven bare ved tanken om at skulle ud på skolen igen ... Alle de sure bitre mennesker der er sååå kloge på mine vegne .

Jeg glæder mig bare helt vildt meget til vi skal skifte til 3K .. Det bliver så godt med en ny start og jeg har jo mine to dejlige skøre veninder der er med mig hele vejen . Det er så fedt med folk der har det på samme måde som mig .

Ja og manden arbejder jo her mellem jul og nytår den stakkel og han er bare træt men vi hygger jo sammen når han er hjemme. Er så taknemlig for jeg har ham .

Sender søde JHN masser af tanker og håber du har det godt selvom naboerne nok larmer eller noget . Ja jeg tænkte på dig 2 juledag for min nabo havde 8 mennesker på besøg og jeg kunne slet ikke høre dem det er lidt vildt ... Ja vi havde jo også min mor på besøg men selv senere kunne jeg ikke høre dem .. og jeg var også inde og ville dele mit sidste smørrebrød med dem men de havde spist alt for meget ha ha ... Han er bare så sød vores nabo og han larmer jo aldrig det er skønt . Men tro mig jeg tænkte på dig da jeg opdagede hvor mange gæster han havde og vi slet ikke havde hørt noget .
Sender dig en masse kermitkager eller noget så du kan hygge lidt nu hvor året snart er slut .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Dejligt at din mor forstår dig nu, det er vigtigt med støtte. Ja, jeg kan godt forstå, du glæder dig til at skifte uddannelse. Og fedt at du har nogle gode veninder, der skal med.

Godt julen gik fint, men man bliver godt nok træt bagefter, det har jeg også været. Godt du kan slappe lidt af så.

Vildt at du ikke kan høre din nabo, selvom han har så mange gæster! Bare det var mig. :) Hvor er du sød, at du ville dele smørrebrød med ham. :) Dejligt at have det godt med sine naboer. Og tak for kermitkager, haha. Dem kan jeg altid spise. :)

Kan du passe på dig selv. Husk det er snart slut med Uni, du skal nok klare det. Mange tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 28. december 2017 18:26