Læs dagbog

Det er så svært

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 29. april 2019 15:00

Jeg har været hos lægen i dag. Ja bare oppe og hente min sygemelding fra skolen . Ja det gik fint nok havde jo pengene med til den .

Men hold nu kæft hvor bliver jeg udmattet ... bare af de mindste ting . Jeg tog lige ind gennem byen bare med bussen for at komme lidt ud ... Ja men det udmattede mig totalt ..

Ej men jeg er bare træt af det hele ... Ja og mit sår det heler lidt og så springer det lidt op men de siger det er fordi huden er så tynd der og så får jeg jo bare et plaster og så sker der ikke mere ...
Jeg er også træt af at skifte plaster fordi det sidder helt nede på maven under min delle eller hvad man nu siger ha ha ... Men altså det går vist fremad det håber jeg på .

Jeg er også bare lidt stresset over at skulle tilbage til skolen .. kan ikke overse det endnu men jeg vil gerne prøve på Torsdag .
Men jeg er helt sikker på jeg først vil til eksamen til August det håber jeg vi finder ud af at jeg kan det .

Jeg vil snakke med mine lærere og finde ud af hvad jeg skal læse op på og så bare gør det så godt jeg kan .

Nu sidder jeg bare og venter på manden kommer hjem .. han er nok også træt og jeg håber bare vi kan se noget film sammen og hygge ... Vi skal bare have forårsruller i ovnen i aften .. jeg kan ikke mere nu er træt og har sovet siden jeg kom hjem fra byen og lægen.

Sender JHN masser af krammer og jeg håber det har været en dejlig solskinsdag for dig søde ven . Ja jeg har intet at byde ind med lige nu desværre jeg prøver bare at komme lidt ud hver dag . Men vi skal nok komme igennem det hele
Knus fra Mælken

Ingeborg : Ja kroppen skal jo vende sig til det hele igen og det tager tid selvom det er svært for andre at forstå det . Trætheden er godt nok overvældende lige nu men jeg kommer ud hver dag hvis jeg kan .
Jeg har ikke fået fjernet andet end min muskelknude men det var jo også et kæmpe indgreb .. det var jo næsten ligesom at føde et barn .. 25 cm og 3,5 kg .
Men dejligt at vide jeg ikke er den eneste der har det hårdt oven på sådan en operation.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det kan godt tage tid at komme sig ovenpå en operation. Da jeg fik fjernet galdeblæren, havde jeg også ondt i 5-6 uger, og jeg var også træt. Men det gode er jo, at man kommer ovenpå igen.

Men nogle gange synes jeg godt, at livet kan være sådan lidt, ja så kommer man sig oven på det her, eller man kommer godt igennem et eller andet, selvom det var hårdt, men så dukker der bare noget nyt op, ikke. Haha, ja, altså måske er jeg bare pessimist eller negativt indstillet, men livet er sgu hårdt nogle gange. :)

Men jeg lover dig, at du bliver helt frisk igen, det tør jeg godt, du skal "bare" være tålmodig, selvom det er svært, det ved jeg.


Jeg håber, du klarer det godt i skolen. Og de havde da sagt, at du gerne måtte vente med eksamen, ikke? Ja, så må du bare igennem det og så starte på en frisk efter sommerferien, hvor du jo er ovenpå igen fysisk. Er det mange eksamener, du har nu?


Jeg ønsker dig en god aften, og at du snart må få det bedre. Mange tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 29. april 2019 18:45