Læs dagbog

En plan eller noget ?

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 30. januar 2019 13:23

Ja jeg slapper af i dag .. skal ikke så meget .. sidder bare og ser lidt youtube og hygger mig. Vil ikke se Netflix i dag ha ha ... måske ..
Manden har fri kl 14 tror jeg .. og så skal han lige i Fields og købe gavekort til Netflix så vi har til de næste mange år he he . Ja og han ville også købe et nyt tastatur så vi har et i reserve og han ville vist også se på en ny dvd afspiller ja ja det er fint nok .

Jeg skal jo i skole igen på Mandag og nej har faktisk ikke rigtig lyst .. alt det drama igen og pladder pladder ... men jeg skal jo bare i skole 3 dage og så har vi vinterferie det er fedt nok.

Jeg har også en slags plan eller noget for det her semester .. Jeg vil komme alt det jeg overhovedet kan for ikke at tænke på det med fravær .. og jeg vil prøve at læse nogen af de bøger vi skal bruge .. Ja jeg har nok ikke læst så meget i det sidste semester .. men jeg vil prøve og jeg vil lytte og tage noter så meget jeg kan .. og hvis vi får nogen opgaver så vil jeg lave dem .. med eller uden hjælp.

Jeg ved godt jeg har svært ved at koncentere mig i længere tid af gangen men jeg vil gøre det så godt jeg nu kan .

Sender masser af krammer og opmuntring til søde JHN . Jeg ved du har det rigtig skidt men jeg er her for dig og jeg lytter til dig søde ven.
Det er ikke nemt når livet går op og ned hele tiden .

Ja Netflix er genialt. Jeg ser alt muligt .. komedier og dokumentarer og serier og alt muligt ... Lige pt ser jeg en serie der hedder Katie og Alex der handler om to unge piger der starter high school og den ene har kræft og så ser man deres op og nedture .. men jeg ser også film og alt muligt andet ..Det er fedt ingen reklamer og ingen stress kan stoppe det når som helst og holde pause .

Nå ja nok om Netflix ha ha .. det er bare tidsfordriv .. Jeg håber du får en dejlig dag med dine forældre og måske er det godt for dig at komme lidt ud selvom det er mega svært . Men jeg hepper på dig søde ven .

Pas nu godt på dig selv og hvis du ikke skriver i dag er det altså helt ok ... du har travlt og du skal passe godt på dig selv søde ven .
Knus herfra .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja det bliver også kun en mini hilsen, haha. Men jeg har 5 minutter, haha. Jeg vil gerne skrive, så ofte jeg kan jo.

Jeg forstår godt, du ikke orker skolen og alt det, der følger med. Det var nemmere, hvis det bare var skole og ikke så meget udenoms måske. Altså veninder der er useriøse osv. Ja, jeg forstår det godt, men dejligt at du snart har ferie!

Ah ja, du ser da lidt forskelligt på Netflix så, det lyder spændende. Det er jo bare fedt, at der er den mulighed, når der nu kun er genudsendelser på tv, haha. Men jeg må indrømme, at jeg ser "Venner" for 27. gang, haha. Ja, det er også trygt og forudsigeligt.

Jeg håber, du har haft en god dag. Nu vil jeg ud at spise. :) Kan du have det rigtig godt, min ven! Mange tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 30. januar 2019 17:38