Læs dagbog

Hospitalet i morgen

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 30. marts 2019 12:52

Ja så er det i morgen aften jeg skal ind på hospitalet og indlægges inden operationen.
Jeg skal være derinde kl 20 i morgen aften for kl 21 kommer de og tager blodprøver og alt det der igen .

Er jeg nervøs ?? ja klart nok .. men jeg ved bare jeg skal stole på lægerne og sygeplejerskerne og de ved jo hvad de gør .

Ja jeg kan jo ikke leve på denne her måde mere ... Jeg må få gjort noget ved det .

I går var jeg i centeret og det fortrød jeg rigtig meget ... jeg fik så mange smerter igen og jeg nærmest kravlede hjem . Men jeg skulle op og hæve penge og lige forny mit rejsekort ... og lige så snart jeg kom hjem og lå på min madras blev det meget bedre igen..

Det er bare svært det der med at slippe kontrollen men nu har jeg har snakket med så mange både her på depnet og min mand og andre der har været i fuld narkose og jeg ved jo jeg ikke vil mærke noget som helst .

Ja jeg er bare mega svimmel og træt og jeg sveder ... men i dag skal vi bare hygge og se film og jeg skal pakke lidt ting der skal med på hospitalet i morgen .

Jeg vil igen gerne takke alle jer der har støttet mig og hjulpet mig igennem alt det her . Jeg kunne ikke have klaret det uden jer det er helt sikkert .

Ingeborg: Ja det er jo fint de ligger et kateter og så fjerner det inden jeg vågner så mærker jeg jo ikke noget som helst .

IMO : Jo jeg skal indlægges i morgen .
Ja har fået snakket alt igennem med min mor og manden og har det meget bedre med alt det nu hvor jeg ved jeg kan gennemføre operationen .
Ha ha jeg kunne ikke lade være med at smile da du skrev at du ville løbe ud i snevejr med støttestrømper og operationsblusen på .. ja sådan har jeg det også .. kan ikke overse det men er sikker på det nok skal gå på Mandag.

Ja jeg er også god til at forestille mig alt det værste men så kan jeg jo også kun blive positivt overrasket .

JHN : Ja du får en krammer og tak fordi du altid er her . Jeg håber så meget at du snart får det bedre og at solen skinner og du kan nyde det . Pas nu godt på dig selv søde ven og husk i morgen bliver det hele meget bedre.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Jeg vil ønske dig alt muligt held og lykke med i morgen og mandag. Det skal nok gå, når først du er der. Ja det er klart, at du er nervøs, men jeg synes, det lyder som om, du også er afklaret omkring, at det er det, der skal til nu. Jeg hepper på dig og ønsker dig alt det bedste. Ja, det er svært at miste kontrol, det kender jeg godt, men det er så kortvarigt, og pludselig er det overstået, og du kan komme videre.

Jeg håber, du får en hyggelig weekend, til du skal af sted, og jeg vil tænke på dig. Tak for dine altid gode tanker til mig også. Du får mange varme tanker og et stort knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 30. marts 2019 14:15

Kære Mælken

Held og lykke med mandag. Pludselig ligger du på opvågningen med et sagligt smil om læberne og smerterne og den enorme vækst i maven er fortid. Jeg tror du vil føle, at en tyngde i underlivet nu er væk og du vil føle dig fri.

Knus

Skrevet af Anonym, 30. marts 2019 14:23