Læs dagbog

Skidt dag

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 30. september 2018 09:04

Det var en skidt dag i går .. havde det rigtig dårligt .. Havde feber og rigtig ondt i maven .. øv altså .
Nå men det er bedre i dag heldigvis eller det håber jeg det er ha ha ... Ja jeg skal jo igang igen i morgen .

Nå men jeg sov rigtig meget i går og det var skønt har jo haft travlt på ferien og været meget *på* skulle jo både holde styr på manden og min mor ha ha ..

Jeg burde jo læse i dag .. men jeg skal lige se hvor frisk jeg er . Ellers møder jeg jo bare op og tager en masse noter i morgen det er fint nok .

OPDATERING : nej jeg skal ikke læse i dag ha ha .... Jeg skrev lige med min veninde og det er helt vildt hvis jeg skulle nå at læse alt det vi har for til i morgen .. 78 sider i en bog om bibelen .. om alle de tidligere profeter plus kapitel 16 -40 i 2 mosebog ha ha ...
Ej jeg møder bare op i morgen og tager en masse noter ... og ser mega frisk ud ha ha .
Vi gennemgår det jo ikke alligevel og han snakker bare ha ha så jeg sidder bare og lytter det er fint nok . Min veninde har det på samme måde .

Ja og min veninde har skrevet til mig om jeg vil læse i dag altså bare for mig selv tror jeg nok .. og jeg vil lige skrive jeg ikke er sikker .. ha ha jeg er vist lidt forvirret ..

Sender søde JHN masser af krammer og en stor snasket kage .
Jeg har også savnet dig og har tænkt på dig især en dag hvor jeg spiste en stor chokoladekage he he ..
Ja det er surt at jeg bliver syg men jeg har et dårligt immunforsvar sådan er det jo bare . Men jeg hygger mig i dag og passer på mig selv .
Jeg håber bare du har det godt og at du havde det hyggeligt med din mor da du så vild med dans .. Ja bare du har det godt og ikke kæmper for meget med alle mulige tanker det er sq ikke nemt at være os to he he vi må tage noget kage istedet .. Ja hvad kan jeg sige boller fra Koberg ha ha hav en god dag min søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Øv at du havde det så skidt i går. Jeg havde det også lidt skidt og tænkte faktisk for sjov, at nu havde du smittet mig, men så gik det over, haha. Men jeg håber, du snart får det bedre, så du kan komme af sted i morgen.

Ja, du må tage det, som det kommer og så tage en masse noter i morgen. Det går jo nok, og du skal nok indhente det snart. Du er jo også god til at få læst op på noget senere.

Det er da træls med det dårlige immunforsvar, men du tager det nu godt, må jeg sige. Det er jo ikke sjovt at være syg så ofte.


Kan du nu have det bedre og blive frisk til i morgen. Tak for kage med snask, haha. Ja, vi må æde masser af kage, og så går det nok, og vi kæmper jo videre lige meget hvad. Du får mange krammere tilbage og varme tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 30. september 2018 13:54