Læs dagbog

En tiltrængt fridag

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 30. november 2016 09:14

Jeg holder fri i dag ... fik den bedste sms i morges ... Fransk er aflyst .. og ja Tysk der er jeg jo godt med ingen problemer der ...

Så jeg tager bare helt fri i dag og plejer min snotnæse ha ha ... Jeg skal bare lige ud og købe lidt ind og så hjem og slappe af det er skønt ... skal nok se noget netflix og bare hygge mig ... Ja det skal nok blive en god dag og nu venter der snart en weekend helt uden stress ...
Ja jeg bløder lidt i dag men det er fint nok .. Det er jo ingenting i forhold til før og jeg har det ok .. har bare feber og snotter og hoster ..
Ja jeg vil slappe af ... skal bare lige i centeret her når de åbner og ordne lidt ting ...

Sender JHN en mega julekage med snask .. sæt dig og nyd den søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Altså din snotnæse, haha. Nej, det er synd for dig, at du så tit er syg. Måske noget stress? Det kunne jeg godt forestille mig.

Men godt at du kan holde fri i dag, så du kan komme dig. Ja, du må slappe godt af og hygge dig under dynen med te og tv. :) Nårh nej, te, så skal du være virkelig syg, sagde du vist engang, haha. Og det håber jeg da ikke, du er. Men forkølelse er slemt nok, også når du har feber.

Og træls at du bløder, men godt at det ikke er så slemt som før.

Jeg håber, du snart bliver rask igen, så du kan nyde weekenden, når den kommer.

Ej, nu kommer jeg da lige i tanke om, at det er din slemme mand, der har smittet dig, haha. Fy!

Kan du passe godt på dig selv og slappe godt af i dag! Og rigtig god bedring. Og tak for kage, haha. Jeg sender lige en pose brunkager til dig, håber ikke de bliver mast i posten. Jeg har været post engang og ved, hvordan man kaster rundt med tingene, haha.
Mange tanker og en krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 30. november 2016 09:28