Læs dagbog

Lang dag

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 31. maj 2016 18:19

Puha det har været en lang dag men INGEN eksamenslæsning i dag ... Jeg skulle både ud og hæve penge og forny buskort og købe en masse ting vi mangler og også lige bestille nye briller ...

Men først startede dagen med noget af et chok ... Jeg stod op og gik i bad og alt det der også gik jeg ind og sad ved computeren lidt ... Da jeg så rejste mig så jeg der var en stor våd plet på stolen og det undrede mig .. så rørte jeg ved den og det var blod ... Så tænkte jeg hold da op jeg plejer godt nok ikke at bløde så meget når jeg får min mens .
Men det var slet ikke mens det var bare et sår der var sprunget op ... og det blødte bare rigtig meget ... men hold da op et chok ...

Nå men jeg har klaret alle mine opgaver i dag og jeg har fået bestilt nogen gode briller . Mit syn har åbenbart ikke ændret sig meget siden 2007 hvor jeg sidst fik lavet mine briller så det er jo dejligt at vide ... Jeg er ikke ved at blive blind eller noget ha ha ... tror bare det nogengange er fordi jeg er stresset det er svært at læse tingene ... det gav damen mig også ret i .

Men nu er jeg bare totalt træt ... skal lave mad og så bare slappe af ...
Ja i morgen skal jeg læse til eksamen igen ... selvom jeg ikke orker det ...

Ja søde JHN det er både Kemi biologi og geografi jeg skal op i det er naturfag som samlet pakke så det er jo et kæmpe pensum jeg sidder og prøver at læse mig igennem ... det er svært men jeg gør det så godt jeg kan.
Har en liste med ord der er vigtige vi har fået af lærene og det er dem jeg sidder og kigger på nu under de forskellige emner vi har ...

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Nogle gange er det altså også godt at lave noget andet end lige at læse. Og du har stadig noget tid at læse i. Du havde da også nok at se til i dag.

Ej, det lyder da ikke rart med det sår. :/ Er du okay ellers? Det lyder da voldsomt. Jeg havde nok også fået et chok.

Jeg tror da også, du kan have ret i, at det er stress, der får dig til at se dårligere, når du læser. Men dejligt at det ellers ikke er blevet værre. Men det er dyrt med briller, det er det værste.

Åh, jamen så er det jo et stort pensum, puha. Det er da noget af en opgave, de sætter jer på. Jeg kan huske, at jeg også havde en masse ord, jeg prøvede at lære udenad og lære betydningen af. Der er altid en hel del, synes jeg.

Jeg håber, du vil klare læsningen godt. Altså jeg er sikker på, du kan klare det, men jeg mener, jeg håber, at du kan overskue det. Jeg er ikke misundelig!

Haha, jamen du skal da ikke rødme, du ER jo min gode ven. Smiler. Jeg er i hvert fald rigtig glad for, at du er herinde!! Meget glad!!

Kan du passe godt på dig selv og måske forkæle dig selv med noget god mad eller kage. Elsker dit udtryk, "sender kermit tanker", haha. Måske du også skulle have en kermitkage. :) Jeg skal i hvert fald have en i weekenden igen. :)

Mange tanker til dig og et stort knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 31. maj 2016 19:05