Læs dagbog

Vrede- forslag søges

En side i dagbogen "Rester af smuler"
Skrevet af Milli 12. april 2015 20:30

Jeg søger forslag til behandling af vrede. Eventuelt bøger eller øvelser man selv kan lave, men også gerne terapi. Jeg tror min vrede og angst hænger sammen, men i øjeblikket er det min vrede der er mest dominerende. Igår råbte jeg af to teenagefyre, som kørte den forkerte vej på cykelstien; De fik et ordentligt møgfald.

Mit dilemma er at hvis jeg kun tager 10 mg Cipralex, så går der ikke mange dage, førend vreden blusser op og jeg bliver irriteret på folk over mindre ting. Men hvis jeg tager 20 mg, føler jeg mig mindre levende.

Så, hvis du har gode erfaringer med behandling af vrede og/eller generaliseret angst, så sig endelig til.

<3

Kommentarer fra andre brugere

Hej Milli. Jeg dyrker ofte noget motion. jeg kan nemt hidse mig op og bliver nemt konfliktsky og har svært ved at sige tingene til folk. Efter motion bliver det hele lettere. Jeg får afreageret, føler mig afslappet og kan tilgive hvem som helst hvad som helst. Jeg hørte een sige " Hate is to powerful an emotion to waste it on somebody, you really don't like". ( Had er for kraftfuld en følelse til at man bør spilde den på en, man virkelig ikke kan lide eller bryder sig om ).
Det kan være meget ubehageligt for een selv at gå og være vred. Nogle gange hjælper det mig bare stille og roligt at sige til nogen, at jeg bliver vred, når de gør sådan og sådan, i et neutralt tonefald, uden at tage stilling til, om det faktisk er rigtigt af mig at være vred..... Mange ting hober sig op, hvis man ikke får snakket om det og sat sine grænser til hverdag.
Jeg har gode erfaringer med at snakke med en psykolog om det.
Håber, du finder ud af det.
Kærlig hilsen følsom Mand

Skrevet af FølsomMand, 13. april 2015 06:30

hej milli

jeg har haft god hjælp fra en psykolog både i forhold til angst og vrede, mit hænger sammen med at jeg er stresset det udløser både angst, depression, vrede og andre stress symptomer.
Men har også læst bogen aggression, en naturlig del af livet, af jesper juul, den er skrevet til forældre pædagoger og lærere, men syntes også den gav mig noget i forhold til at få styr på min vrede.

håber du finder en løsning.

mvh Rabina

Skrevet af Rabina, 13. april 2015 09:05

Et voldsomt forsinket tak for forslagene. jeg har ikke været inde her i lang tid og får desværre ikke notifikationer når nogle svarer på mine tråde. God weekend.

Skrevet af Milli, 16. december 2016 23:17