Læs dagbog

Tankerne er tunge !

En side i dagbogen ""
Skrevet af MissNN89 9. januar 2019 21:15

Som overskriften siger er tankerne meget tunge lige i øjeblikket .
Efter juleferien har det været rigtig slemt med mig igen . Jeg har selvmords tanker og har lyst til at grave mig helt væk, jeg sendte en SMS til min kontakt person idag hvor der stod følgende :
Kære biiiip
Jeg skal nok stoppe med de lange beskeder , så prøver at gøre den kort .
I forhold til team tidlig indsats , så er jeg lidt i vildrede lige nu, da jeg ikke føler mig klar lige nu som jeg har det lige i øjeblikket .
Jeg vakler lidt imellem en indlæggelse igen, men det skal jeg tale med Psykiatrien om på mandag hvad hun syntes. Selvom lige nu er der lang tid til på mandag.
Hun ville snakke med lægen på fredag om noget pn medicin, men er bare i tvivl om det er nok for mig . Selvom jeg har prøvet så meget forskelligt medicin så føler jeg lidt jeg er nød til at give det en chance for at få det bedre end hvad jeg har lige nu. Jeg er så tæt på at bryde helt sammen hele tiden..
Nu tog jeg hul på hvordan Min mand syntes det går her hjemme . Og han syntes det går meget dårligt , forstået på den måde at jeg er meget fraværende og ikke deltagede i hvad ungerne vil herhjemme . Den var lidt hård at få afvide selvom jeg inderst inde godt vidste det . Men hvad pokker skal jeg gøre , når jeg ikke har energien til det... åh hvad søren skal jeg gøre ?
knus Jannie .

Jeg kan simpelhen ikke mere , og slet ikke med kommunen , jeg ved simpelhen ikke hvad jeg skal gøre !

Kommentarer fra andre brugere

Hej miss lyder hårdt håber du for hjælp igen til dels ,at komme igennem smerterne kh kirae

Skrevet af kirae2002, 9. januar 2019 22:08