Læs dagbog

Sorg og bekymringer

En side i dagbogen ""
Skrevet af Musen1988 27. november 2016 01:02

Hvor skal jeg starte :(

For 16 dage siden gik min svigerfar bort, efter en længere sygdomshistorie med kræft, min mand er brudt helt sammen, og er startet til psykolog og har samtaler med sin læge..

Kan mærke at det er meget hårdt, dog fungere min hverdag, men min energi er helt væk..

Jeg er selv i et forløb på sygehuset ang. celleforandringer, og blev tjekket i august hvor de fandt forandringer og skulle så af sted igen til februar næste år.

Men da jeg har haft flere kontakt blødninger siden, så har min læge sendt en ny henvisning til sygehuset og jeg fik allerede en besked i min e-boks dagen efter med tid på onsdag..

Der er ikke meget info i disse breve og sidste de sendte en henvisning stod der, mistanke om kræft i kvindelig kønsorgan :( så tankerne er ikke lige til at holde styr på.

Normalt kan jeg godt sove, men i dag kan jeg slet ikke falde i søvn, og jeg ved at min datter på 2 år vågner tidligt i morgen, så skulle jo gerne være frisk til at kunne tage mig af hende, inden hendes storebror på 3 år kommer hjem fra sin farmor senere i morgen..

Jeg skulle bare lige ud med mine tanker.. :(

Kommentarer fra andre brugere

Hej Musen

Jeg håber, det går godt med dine undersøgelser og med resultatet. Jeg forstår godt din bekymring. Det behøver jo på ingen måde at være alvorligt, men selvfølgelig får man tankerne alligevel. Måske kan du prøve at parkere dem lidt indtil onsdag.

Det er også uheldigt, at det lige falder sammen med, at din mands far er død. Så er der nok ikke så meget støtte at hente fra din mand. Men jeg håber, I kan bruge og støtte hinanden bare lidt alligevel.

Jeg håber, det hjalp dig at skrive lidt. Måske kan du bruge det endnu mere. Bare skrive alt ned, der lige dukker op?

Pøj pøj med det!
Kh jhn

Skrevet af JHN1, 27. november 2016 08:29

Hej musen

Du har da godtnok også endel at tænke på og tage dig af og så med to små børn. Husk også at passe på dig selv.

Mvh Rabina

Skrevet af Rabina, 27. november 2016 11:58

Jeg har fået mig noget søvn :)

Sygehuset ringede i dag og kunne fortælle at undersøgelsen er udsat til d. 7 dec da min menstraution er startet

Skrevet af Musen1988, 28. november 2016 20:00