Læs dagbog

At give op og give slip

En side i dagbogen "Det der sker."
Skrevet af Netas 4. oktober 2020 14:01

Det er nok de færreste der drømmer om hvor fri man kan føle sig, når man ved at man en dag kan slippe for både skatteopkrævningen, huslejen, at købe ind, at vågne med de samme dårlige minder om hvor ondt livet gør, fordi man sidder i den samme ubrugelige, kasserede krop.
Det er rart at vide at alt dette, hint og meget andet en dag holder op. Den dag vil der måske være fuglesang og solskin ? Stressede mødre vil atter aflevere deres børn i vuggestue, børnehave eller skole, inden de selv tager på job. Der vil være albuedans på diskoteket og siden på direktionsgangene. Den dag vil der sidde tusindvis af trafikanter hjælpeløst fast i den samme myldretidstrafik. En anden vil bebo min lejlighed, og overtage min hovedpine, mine skatteopkrævninger måske endda mit hjertesvigt, eller levn af epilepsi? Andre får medicinske tatoveringer i form af de ar, som sidder inden under huden. - alt dette og meget mere vil jeg slippe for. En skønne dag. - Tak fordi det evige liv ikke er på denne jord. Omvendt ville det være rart hvis kisterne blev placeret over jorden så man kunne bryde ud i tilfælde af lægen erklærer én død i utide. - Men igen når man ligger der, hvad skal man så rejse sig for ?

Kommentarer fra andre brugere

Rigtig godt skrevet - jeg kan genkende dine tanker 1:1!

Kan ikke lade være med at grine af det billede: Man ligger i kisten - spillevende! Det ville jo næsten være værre, end rent faktisk at være død;-)

Mvh
Chloe

Skrevet af Chloe, 5. oktober 2020 17:12