Læs dagbog

forældre og rollemodeller

En side i dagbogen "Det der sker."
Skrevet af Netas 7. august 2018 22:37

Jeg tænkte at dette link måske kunne være til nytte for andre også

https://www.b.dk/nationalt/5-forkerte-foraeldretyper

Kommentarer fra andre brugere

Javel ja, har læst den, men den er da noget sort/hvid og hvis man så er en af typerne, hvordan skulle man så selv se sig værende en af dem?
Jeg er selv en forkert forældertype og der går ikke en dag, hvor jeg tænker, at jeg burde aldrig have sat et barn i verden. Mit barn har ikke fortjent at have mig som forælder.

Skrevet af Anonym, 7. august 2018 23:41

Her søde måske søger du nogle rollemodeller ud for dig selv alså rent psykologisk ringede lige til min far fordi to eks veninder har generet mig herinde fra men opgirbik chatten skal have kontakter undre over hvorfor bip han døde Torben holdte op lige som mange andre Jens utl samt ivi har gået meget rundt om søerne besøgt Michaels strunges grav og så videre forstår nu Jens Drukket lidt for meget engang imellem men har har haft det sjovt savner virkeligelig de gamle deppere ikke mindst lissie som var svær at forstå dog havde vi hvorefter sjove stunder føler folk jagter hinanden lidt for meget uden grund er lidt chokeret er spændt på hvad min gamle far mener for egentligt er han ligeglad med depnet er jeg ik fordi jeg er psykisk sårbar genert af to eksveninder jeg faktisk holdet af men bare rolige har mat nu egenligt gider jeg ik være på jorden har jo kontakt med rumvæsner som kan flyve mig langbodistand men søde det var nok for nu knus kir

Skrevet af Anonym, 8. august 2018 08:24

Bip

Skrevet af Anonym, 8. august 2018 08:24

Kære Tiger.
Du må ikke tage det nært. Jeg kan godt se man måske som forældre kan føle sig ramt. Men da de konsekvenser dårlig forældre-evner har for børnene kan være både uoprettelige og så psykologisk skadelige at det ødelægger børnene, så er hensynet FØRST til barnet. Jeg prøver blot at opfordre til at man søger hjælp, for hele familien og børnenes skyld, og ikke som min lader som ingen ting. - TRO MIG. Jeg ved hvad jeg taler om! - Bedste ønsker Netas

Skrevet af Netas, 8. august 2018 09:05

Kira, ja der sker mange ting, og det kan være svært at følge med. Jeg tror du bare må tage det lidt med ro, så skal det nok gå. Kram ;)

Skrevet af Netas, 8. august 2018 09:06

Netas, problemet er så, at der er mange former for hjælp. Det kan bare være svært at vide hvad man (jeg) har brug for.

Se nu her: En psykiater og flere medarbejdere ved kommunen har skubbet mig ned i et hul. Jeg skal til at kravle op ad det, men jeg ved ikke hvem der skal hjælpe mig helt op eller om jeg kan stole på vedkommende, så jeg ikke bare falder ned igen.

Skrevet af Anonym, 8. august 2018 22:22